Za mało znam, ale jednak znam. Pff :<Rav pisze:Bobercik pisze:Bleach za mało znam, głos na Tsubase.
Turniej Anime
Moderator: Moderatorzy
Stwierdziłem po prostu, że - zważywszy na reguły, atmosferę, klimat w tym temacie oraz jego rangę - nie ma nic złego w zagłosowaniu na Naruto bez oglądania GTO.krova pisze:Btw. to, ze inni tak robia ciebie nie tlumaczy.
To nie wybory prezydenckie, zresztą...tam też niekoniecznie zna się wszystkich kandydatów przy głosowaniu...
Zostałem postawiony przed decyzją - zagłosować, czy nie zagłosować. Stwierdzłem, że skoro to tylko taka zabawa, to nie ma żadnych przeciwskazań, abym wziął udział w ankiecie, mimo iż nie znam GTO. Mogłem powstrzymać się od głosu, ale zważywszy na całokształt wielorakich czynników byłoby to dziwne zachowanie, gdyby spowodowane miało być jedynie nieznajomością GTO. Istniała jeszcze opcja obejrzenia kilku odcinków GTO przed zagłosowaniem, ale - pomijając, że nawet mi to przez myśl nie przeszło - także byłoby dziwne oglądanie Anime tylko i wyłącznie po to, żeby wziąć udział w forumowej ankiecie.
Krótko mówiąc: Zejdź ze mnie, krova, co ja Ci zrobiłem, że się tak na mnie uwziąłeś?
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
[center]Naruto wygrywa z Great Teacher Onizuka 6:5[/center]
Czas na kolejna walke (xO).
[center]Walka VI:
Dragon Ball vs Hellsing[/center]
Stary i lubiany Dragon Ball? Czy Hellsing? : >
Moj glos idzie na Dragon Balla, gdyz jest to imo najlepsze anime na swiecie przy ktorym wiekszosc z nas sie wychowywalo. Pamietam jak bieglem ze szkoly jak najszybciej zeby tylko na Dragon Balla zdazyc : D. Powoli sobie sciagam odcinki dbz remastered i mam zamiar znow przesledzic cala serie :] (kiedys ;p).
Czas na kolejna walke (xO).
[center]Walka VI:
Dragon Ball vs Hellsing[/center]
Stary i lubiany Dragon Ball? Czy Hellsing? : >
Moj glos idzie na Dragon Balla, gdyz jest to imo najlepsze anime na swiecie przy ktorym wiekszosc z nas sie wychowywalo. Pamietam jak bieglem ze szkoly jak najszybciej zeby tylko na Dragon Balla zdazyc : D. Powoli sobie sciagam odcinki dbz remastered i mam zamiar znow przesledzic cala serie :] (kiedys ;p).

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
DB , lubie oba anime , ale DB lubie najbardziej
Ten forum i strona nawet zeszly na naruto zal.pl
Jak to anime moze byc kojarzone za temat o ninjach? Nie widze tam nic z ninji
naruto "moze" byc "lepsze" od DB , ale w sprawie sily , postacie z naruto sa jak ludzie
Mam nadzieje , ze poprostu bylas pijana jak pisalas ten post
A japonki ownuja ciebie uroda
(A , one ownuja uroda WSZYSTKIE "blade twarze")
A naruto tym bardziejTakie coś jak Hellsing zdecydowanie nie osiągnie świetności DB.
Epic Fail LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL (...) , wszak na poczatku dazylem to anime neutralnoscia , ale po zobaczeniu tego na "fox kids" , nie wiem co w tym takiego fajnego , naruto to jakies dziecko neostrady co ma szmaty gorsze od tych "mundurow giertycha" , a ten z glosem Agaty Gawronskiej to pewnie jakis tranwestyta (...)Rzekłabym, iż Naruto na pewno ma większe sznase, niż Hellsing. Naruto już jest bardzo bliskie osignięcia świetności DB(...)
Ten forum i strona nawet zeszly na naruto zal.pl
Jak to anime moze byc kojarzone za temat o ninjach? Nie widze tam nic z ninji
naruto "moze" byc "lepsze" od DB , ale w sprawie sily , postacie z naruto sa jak ludzie
Mam nadzieje , ze poprostu bylas pijana jak pisalas ten post
A japonki ownuja ciebie uroda
Ostatnio zmieniony wt sie 19, 2008 7:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 12 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zalezy jak dla kogo. Dla mnie DB bedzie zawsze najlepsze, nic nigdy go nie przebije, choc moge smialo powiedziec, ze dosc porownywalne dla mnie sa takie anime jak bleach czy narutoReika pisze:Rzekłabym, iż Naruto na pewno ma większe sznase, niż Hellsing. IMHO Naruto już jest bardzo bliskie osignięcia świetności DB. [Zresztą powstało juz sporo serii, ktore ownią DB, a co dopiero Hellsinga].BH Daimaouji pisze:A naruto tym bardziej

I'll become The King of Pirates!
Ja sie w tym miejscu nie zgodze. Moim zdaniem zadna seria naruto nie "owni" DB.Reika pisze:Zresztą powstało juz sporo serii, ktore ownią DB, a co dopiero Hellsinga
Jest fajne, na pewno bardzo popularne, ma szanse podbicia wielu serc, ale nie tak jak stary dobry smoczy kulek :<

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.