1.Przestan z tymi "pozdro" bo to mnie denerwujepp3088 pisze:Tym postem pokazałeś swoj naprawde niski poziom.
Pozdro
2.Pokazalem prawdziwa nature i na co mnie stac!
1.Przestan z tymi "pozdro" bo to mnie denerwujepp3088 pisze:Tym postem pokazałeś swoj naprawde niski poziom.
Pozdro
Chodzi mi dla wszystkich inteligentnych IstotMistrz pisze:+ dla
Wszystkich inteligentnych i rozsądnych ludzi (mutantów, Saiyan, Tsufuli, Nameczan, Hominidów czy jakoś tak)
Ciebie denerwuje wszystko, co także jest oznaką Twojej niskości. Postaram się także o stosunek w dziecinesotrady.prv.pl, miałem juzz nimi styczność. I możesz być pewny, że pomogą mi zawiadomić neostradę, o tym co wyprawiasz i możesz być pewny, że w najlepszym(dla Ciebie) rozwiązaniu przyjdzie zawiadomienie do Twoich rodziców.BH Daimaouji pisze:1.Przestan z tymi "pozdro" bo to mnie denerwuje

Heh , gadaj zdrow , jestes mocny tylko w gebieKenyan pisze:Zostawię ten post bez komentarza. Chciałbym zobaczyć Twoją minę, jak już zrobię co trzeba
. Narazie się jeszcze możesz powydurniać(to mi akurat idzie na rękę), zobaczymy jednak co powiedzą Twoji rodzice
.
Z czego sie smiejsz? Heh , dobra koneic z ta klotnia , po co ja sie kloce z toba? I tak jestes NICZYM dla mnieKenyan pisze:Jeszcze nie miałeś ze mną prawdziwego doświadczenia. Zobaczysz za max. 2 dni
.