100 % GRY !!!Mam na myśli zaliczenie całej gry na 100 % ,a takie coś zajmuje ok.150 godzin gry .Napewno nie zebrałeś wszystkich strojów ,nie odblokowałeś wszystkich poziomów trudności ,nie zakupiłeś ze sklepu 100 % kapsułek .Nie przeszedłeś gry na najwyższym poziomie trudności (Z3 ) i nie zaliczyłeś każdego trybu wliczają cały trening challenge .adrian91 pisze:ta tylko ja przszłem 100% każdej sagi i tam gdzie pisz o postaciach nie ma już wolnego miejsca
mam pytanie
Moderator: Moderatorzy
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Pewnie masz inna wersje BT , bo u mnie nie ma miejsca na smoczy radar , jest miejsce na haslo , ale ok , zmienie stopien na trudny i sprobuje odblokowac inne rzeczy ok? Mam nadzieje ze mi sie uda
BTW
Jakich sklepow?! Tam sie nie kupuje kapsulek , i tam wogle nie ma kapsulek , tam sa kolczyki potara! Lepiej Krzysiek uruchom dobrze BT bo nas wprowadzasz w blad!
Ale ta jak PAN mozna oblokowac w tej grze to czekam , chetnie nia zagram niz jej matka
BTW
Jakich sklepow?! Tam sie nie kupuje kapsulek , i tam wogle nie ma kapsulek , tam sa kolczyki potara! Lepiej Krzysiek uruchom dobrze BT bo nas wprowadzasz w blad!
Ale ta jak PAN mozna oblokowac w tej grze to czekam , chetnie nia zagram niz jej matka
Ostatnio zmieniony wt gru 27, 2005 9:40 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To co teraz mam zrobic? Zmienic stopien trudnosci na hard? Bo przeszlem juz wszystkie misje i nie wiem co dalejWolak pisze:Tylko pamiętaj ,że to musi być najwyższy poziom trudności jaki obecnie masz .Jak przejdziesz grę na tym poziomie to odblokują się kolejno poziomy :Z,Z2 i Z3 .Powodzenia .
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki?Wolak pisze:Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .BH Daimaouji pisze:jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki?Wolak pisze:Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmm ale przeciez Z Battle gate przechodzi sie wymieniona postacia a nei jedna , zapewne twoja wersja BT to polaczenie B3 i BTWolak pisze:Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .BH Daimaouji pisze:jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki?Wolak pisze:Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Napisałem ,że wystarczy przejść grę na najwyzszym poziomie trudności .Nieważne kim i czym .BH Daimaouji pisze:Hmmmmm ale przeciez Z Battle gate przechodzi sie wymieniona postacia a nei jedna , zapewne twoja wersja BT to polaczenie B3 i BTWolak pisze:Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .BH Daimaouji pisze: jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki?
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK jak bede gral sprobujeWolak pisze:Napisałem ,że wystarczy przejść grę na najwyzszym poziomie trudności .Nieważne kim i czym .BH Daimaouji pisze:Hmmmmm ale przeciez Z Battle gate przechodzi sie wymieniona postacia a nei jedna , zapewne twoja wersja BT to polaczenie B3 i BTWolak pisze: Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .
Update
ok zebralem 7 kul dalem kod na haslo , potem zmienilem na poziom trudny , pokonalem Baby'ego i nie mam rzadnych nowych postaci (spodziewalem sie Pan)! Napewno mozna ich odblokowac w tej grze?
Update2
Napewno mozna odblokowac wiecej postaci niz 90?! Bo te info mowi ze nieDaizenshuu EX pisze:These screens all come from a 100%-completed version of the Japanese release of the game. As the game received a near-simultaneous release worldwide, there are no extra characters anticipated to surface.
Mozesz dac obrazek? Bo nie jestem pewny czy ci uwierzyc
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jeśli chciałbyś użyć kodów do tej gry to musisz posiadać ''przystawkę '' Action Replay Max (199 zł ).Nie mam pojęcia po co komu kody ?Przecież to psuje całą zabawę i przyjemność z gry .adrian91 pisze:ma ktoś kody do dragon ball z budokai tenkachi
BH przejście gry na najwyższym poziome trudności daje wyższy poziom trudności ,ale postaci nie daje nowych .
Uwertura...