Filmy na podstawie waszych fanfików
No i opisuję dalszą część:
1.Vegeta vs Raditz:
Walka z przymusu.Nie chcą pokazywać siły,aby publiczność mogła pożyć:P.Jednak po paru wymianach ciosami Vegecie znudziło się i Final Flash wymiótł Raditza z turnieju.
2.KKRT vs Piesek:
Nie było nic zaskakującego.Żaden z widzów (oprócz wojowników)nie widział nawet,jak KKRT wywalił Pieska za ring.
3.Arti vs Krillan:
Walka,od której zależy ta seria.Arti odsłaniając coraz lepsze ataki,zabija Krillana.Rozwścieczony Didix ma zamiar to samo zrobić z Artim ,lecz ten ucieka z turnieju.Bh wściekły,że przez Artiego nie może walczyć z Didixem,goni za nim.KKRT ,Didix i Raditz ruszają za nimi.
C.D.N.
Następną część umieszcze,gdy zobaczę dużo pozytywnych postów.
1.Vegeta vs Raditz:
Walka z przymusu.Nie chcą pokazywać siły,aby publiczność mogła pożyć:P.Jednak po paru wymianach ciosami Vegecie znudziło się i Final Flash wymiótł Raditza z turnieju.
2.KKRT vs Piesek:
Nie było nic zaskakującego.Żaden z widzów (oprócz wojowników)nie widział nawet,jak KKRT wywalił Pieska za ring.
3.Arti vs Krillan:
Walka,od której zależy ta seria.Arti odsłaniając coraz lepsze ataki,zabija Krillana.Rozwścieczony Didix ma zamiar to samo zrobić z Artim ,lecz ten ucieka z turnieju.Bh wściekły,że przez Artiego nie może walczyć z Didixem,goni za nim.KKRT ,Didix i Raditz ruszają za nimi.
C.D.N.
Następną część umieszcze,gdy zobaczę dużo pozytywnych postów.
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Może daj jakieś fuzje co?
Ach , dawaj i tyleDidix pisze:Ty mi powiedz czy chcesz kolejny odcinek.
Ostatnio zmieniony sob sty 29, 2005 3:21 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Trzy osoby chcą ,więc....
TRZECI ODCINEK:AQUAMAN
Trwa wielka pogoń za Artim.BH co chwilę przyspiesza ,bo ma zamiar mocno dokopać Artiemu.Ten zmęczony na maxa wreszcie dolatuje do swego laboratorium w górach skalistych.Uwalnia on stworzoną przez komputer maszyne do zabijania -Aquamana.Potrafi on się teleportować i wykorzystał to.Wraz z Artim teleportują się w miejsce całe pokryte lodem
(tam ,gdzie KKRT walczył z C-13).Po 15 minutach zjawia się w tym miejscu BH.Zaczyna się walka pomiędzy nim ,a Aquamanem.Podczas walki ucieka Arti.BH chce go złapać ,lecz jest już za późno. BH dostaje piąchę w brzuch i traci przytomność....Budzi się dopiero po spożyciu Sensu....
C.D.N.
TRZECI ODCINEK:AQUAMAN
Trwa wielka pogoń za Artim.BH co chwilę przyspiesza ,bo ma zamiar mocno dokopać Artiemu.Ten zmęczony na maxa wreszcie dolatuje do swego laboratorium w górach skalistych.Uwalnia on stworzoną przez komputer maszyne do zabijania -Aquamana.Potrafi on się teleportować i wykorzystał to.Wraz z Artim teleportują się w miejsce całe pokryte lodem
(tam ,gdzie KKRT walczył z C-13).Po 15 minutach zjawia się w tym miejscu BH.Zaczyna się walka pomiędzy nim ,a Aquamanem.Podczas walki ucieka Arti.BH chce go złapać ,lecz jest już za późno. BH dostaje piąchę w brzuch i traci przytomność....Budzi się dopiero po spożyciu Sensu....
C.D.N.
Ostatnio zmieniony sob sty 29, 2005 3:56 pm przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Auć , to bedzie mnie bardzo bolałoDidix pisze:BH dostaje piąchę w brzuch i traci przytomność....Budzi się dopiero po spożyciu Sensu....
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie ma to jak inspiracja DBDidix pisze:Ten zmęczony na maxa wreszcie dolatuje do swego laboratorium w górach skalistych.Uwalnia on stworzoną przez komputer maszyne do zabijania
- - - - - - -
Dobre to. 3maj tak dalej i nie koncz tego szybko! Czekam na kolejny odcinek
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !