Residenty tez lubie...Damianeku w jakie czesci grales?? Ja to w bardzo duzo. Jeszcze kidys na PSXsie w Residenta 1,2 i mojego ulubionego na, ktorego podstawie zrobiono film 3 inaczej BIOHAZAR...Gralem tez w RE Ded ai, Code veronica. Widzialem, tez u kumpla RE 4, ale nie gralem. To na tyle xD
gralem w 1,2,3 - czekam na 4, ktora juz od paru miesiecy ma wyjsc na polski rynek na pc ale chyba sie nie doczekam. ogolnie inne serie mnie nie ciekawia, ale 4 z recek i ss-ow wyglada bardzo syto!
moze emulator (gacka albo ps2, coz , podobno emulatory tych platform sa slabe). albo sciagneli wersje pc tyle ze obcokrajowa. widzialem juz kilka na necie , lecz nie sciagnalem. choc czasami zaluje
Moje to DBL,DBZ Legacy Of Goku 3,Legacy oF Goku 2,DB Adventure,DBZ Heroes Unlimited-Niemoge tego śćiągnoć ale po obejrzeniu filmików odrazu wiem ze wspaniala gra
Son Goku pisze:Moje to DBL,DBZ Legacy Of Goku 3,Legacy oF Goku 2,DB Adventure,DBZ Heroes Unlimited-Niemoge tego śćiągnoć ale po obejrzeniu filmików odrazu wiem ze wspaniala gra
Dam ci Małą Podpowiedz ta Gra nie Nazywa Się DBZ Heroes UNLIMITED Tylko DBZ Heroes United...
@Toppic
Ostatnio Zaczołem Grać w "S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla"