Ciesz się BH, ciesz...

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Dragon Fist pisze:Wszyscy zostali ukarani według swoich przewinień... Zdecydowałem że gdy zachowanie BH nie ulegnie trwałej poprawie w ciągu następnych tygodni napiszę do Rav'a petycję o zbanowanie BH. Inni moderatorzy z pewnością ją podpiszą... Narazie mam nadzieję że takiej potrzeby nie będzie, bo osobiście BH lubię.
Ale czy moderator powinien byc subiektywny? Nie. Chyba nie ma tu nic do rzeczy argument że lubisz BH. Ktoś powinien na chłodno ocenic jego zachowanie. Myśle że Ty jesteś z nim "za blisko".
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH zmienił swoje zachowanie na forum, cieszy mnie to, że nie widuję ostatnio ani obelg z jego strony, ani w jego stronę. Widocznie petycja, przynajmniej na razie, nie będzie potrzebna. Jednak nie wykluczam, że kiedyś może dojść do jej napisania, dlatego niech to będzie rada dla wszystkich: "Kto pod kim dołki kopie, ten się zmęczy..."... A, to nie to...
A teraz na poważnie: Forum jest to miejsce, w którym mają się odbywać rozmowy, wymiany zdań na dane tematy, nie jest to miejsce do kłutni - jeżeli chcecie, to załóżcie sobie forum o takiej tematyce, pamiętając o tym, ŻE PONIŻANIE GODNOŚCI OSÓB JEST PRZESTĘPSTWEM.
I to się liczy wszystkich, zarówno Bartka, jak i innych użytkowników. Uważajmy na to co mówimy do innych, nie tylko z tego względu, że jest to niewłaściwe moralnie. Zastanówmy się jakbyśmy my się czuli na miejscu tego, którego poniżamy. Jeżeli lubimy taką pozycję, to proszę bardzo, idźcie na mecz, siądźcie na trybunach i wołajcie taką nazwę klubu, żeby zostać "poniżonym" w najszerszym tego słowa znaczeniu.

Temat zamykam, tymczasowo, jeżeli będzie potrzeba, to otworzę go znów. Wystarczy odpowiedni argument na PW i nie tylko otworzę temat, ale zacznę pisać petycję o zbanowanie użytkownika, który zakłuca pokój forum.

I to tyczy się do wszystkich użytkowników. Mam nadzieję, że nie będziecie popełniać tych samych błędów, bo przecież tylko głupiec wpada dwa razy w ten sam dół...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Zablokowany