Wypadki .

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

"Ok. 8 lat. Chiałem być fajny i zeskoczyć na rowerze z ponad metrowego wzniesienia. Skutek: nie wiem co, ale nogą ruszać nie mogłem przez kilka dni xD
Mogłeś znaleźć inny sposób na bycie fajnym ;d

Moje historie:

W szkole podstawowej, po skończonych lekcjach biegłem korytarzem na parterze.
Korytarz wygląda mniej, więcej tak:

Kod: Zaznacz cały

------------------------_               _--------------------------
                              -_ _____________-
                         schody                schody  
Chciałem szybko przebiec go i skoczyłem na dół ze schodów, w ogóle na nie na stając. Zwichnąłem sobie nogę ;o

Innym razem, gdy grałem w piłkę i Damieneku666 strzelał, krył mnie Bobercik (byłem bramkarzem) i nie pozwolił mi dojśc do piłki. Upadając, skręciłem sobie kostkę. :evil:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

wpada na mnie, ja fikołek w powietrzu (dosłownie)
To był pies czy samochód? :|
porwała mnie wichura razem z wózkiem z tego co wiem to uniosłem się nad ziemią z 6 metrów i odleciałem
Jakoś nie mogę w to uwierzyć. Chyba musiałeś wpaść w trąbę powietrzną :/
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no niestety tak było XD nawet nie wiem jak przeżyłem
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Złote dziecko normalnie. Ale było w gazecie też o takich 2, co ich wywaliło kilkanaście kilometrów gdzie indziej i przeżyli xD Także Kris- nie jesteś sam xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no mnie chyba 2 kilo dalej po 3 h znaleźli :P
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Może wielkie to przeżycie nie było, ale podzielę się z wami kawałkiem wydłubanej powieści z mego życia.

Stało się to na oko 3 lata temu, kiedy zaczynałem chodzić(na razie z ojcem) na siłownie.
Chciałem trochę powyciskać na klatkę, ale nie zauważyłem, że zaczepiona była sztanga tatki, a nie moja :mrgreen: .

No i synek zrobił co trzeba do pory, gdy 105 kilo spadło mu (edit: w okolicach szczęki)na szczękę.

Nie lubię opowiadać co było dalej, więc to sobie odpuszczę.

Na szczęście blizny przepadły ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Drake
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Drake »

Otóż moja historia niejest może ciekawa ale prawdziwa miałem wtedy bodajże 7-8 lat więc byłem szczniak i półgłówek.W telewizji na Rtl7 zaczął lecieć Db no więc oglądałem i bardzo mi się spodobało pewnego razu z kumplami bawiliśmy się w szkole udając walki.No i przy zbeganiu z góry ze schodów nie zauważyłem dyrektora idacego z kubkiem gorącej kawy. I było tylko łup Skutek:oparzenia u mnie i dyrka ponadto dyro było wyjątkowo wrednym grubasem więc obniżył mi zachowanie i wpisał od czarenj księgi za rzekomą sytuacje zagrożenia życia u mnie i u niego
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Dziękuj Panu, że byłeś gówniarzem :D W liceum pewnie byś wyleciał.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Racja...

Przypomnial mi sie wypadek...

Biegne zadowolony po hiper(a moze super o.0)markecie, biegne biegne...
No i wiecie jak sa 2 pary drzwi rozsuwanych obok siebie z lekka przerwa miedzy nimi to ja wbieglem miedzy nie xd czyli w szybe gdzie dzrzwi nie bylo....
lol dzis sie z tego smieje ale wtedy bylo zle.. :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Drake
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Drake »

przypomniala mi się inna ciekawa sytuacja.Otóż jestem mieskzkancem małej mieściny gdzie pełno jest różnych ruder(głuchołazy) ipełno dziur na drodze.Ulica na ktorej mieszkam jest przez calą prawie drogę wzniesieniem o dośc dużym nachyleniu i jest dość długa z góry na doł to jest ok. 2 km więc można się nieźle rozpędzić.Jest tylko pewein szkopuł ulica jest dziurwa jak ser W tamtym roku żeśmy jechali z kumplami z tej górki coś pnoad 50 km/h no i czuliśmy wiatr we włosach do czasu gdy do oka wleciala mi mucha a ja próbując wytrzeć oko(nie wiem co mnie naszlo żeby zdjąc z kierownicy obie ręce)wleciałem w tą dziure(norlmalnie to niebyłby problem ale bez użycia rąk) no i wyleciałem z roweru i przejechałem po asfalcie bardzo ładny odcinek drogi zrozwlaone obe kolana,łokcie i szczęka(przy najmnej mam teraz ładnejszy uśmeich) na szczęsice jechałem z tyłu i kumple nie najcechali na mnie i dobrze że była to niedziela i nie było ruchu na jezdni.Po zatym wypadek był blisko chałupy więc odrazu do szpitala i po klopocie
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
ODPOWIEDZ