Po dwóch tygodniach przez mgłę widać zarys znajomej postaci. To Bobercik wrócił z wakacji. I od razu wraca do pracy. Kris vs. Rav. A jutro znów wyjeżdżam i albo: bez neta tydzień dwa razy więcej neta
Ja glosuje na Rava poniewaz
-znam go dluzej (i osobiscie)
-jest adminem
-zaciagnal mnie na DBF
-super kolo;)) (Kris tez)
Na Krisa tez bym oddal ale nie moge (sry)
-Bo to ksiaze ba(na)now
-Bo ma avatar z Vegeta z Buu sagi (wiec moze stac sie majin jak go sie bedzie denerwowac!)
-Wiele razy dzieki jego dobroci wracalem na forum
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ja wcześniej nie napisałem, więc napisze teraz na kogo głosowałem.
Ciężko było Mi wybrać. W końcu Rav-a, jak i Krisa lubie, jednak doszedłem do wniosku, że Krisa lubie bardziej, a to że Rav dał Mi stanowisko redaktora i moderatora na forum, to nie jest żaden wspomagacz. Fakt - lubię Rava, ale bardziej lubie Krisa. To przez te rozmowy, prawie codziennie z nim rozmawiam i naprawde lubie z nim rozmawiać. Chociaż jest młodszy(o pare lat) to bardzo dużo wie. Fajnie też z nim się gra w Little Fighter.
Gdybym więcej rozmwawiał z Ravem, to kto wie? Może teraz głosowałbym na niego?
Mój głos idzie do Krisa. Dużo gadamy na gg i sie dobrze rozumiemy. Dowód to prowadzenie tego turnieju które jest dla nas(Kris zdeklaruje sie później) przyjemnością.
Hmmm... Bardzo ciężko jest mi wybrać tutaj, ponieważ obu lubię... Z Krisem rozmawiam na gg itd, ale jednak to nie może się mierzyć faktem że z Rafałem osobiście się widziałem, więc głos oddaję na Rafała... Myślę że Kris nie będzie urażony
Nie zgadza mi się tu jeden fakt w ilości głosów ,czyli ktoś musiał kłamać w poście !!! 4 głosy na Rav'a od: DF, Artiego , BH , Bliza ,ale jak ja oddałem głos na Rav'a to byłem 4 ! ,a nie 5 ,czyli ktoś okazał się oszustem w poście .Przyznać się : )
powiem krótko KRIS WYGRAŁ wielki faworyt Rav przegrał. Mój ukochany grafikasz gra dalej. "Rav, chcę być takim samym przegranym jak ty" <słowa Treizego w Gundam Wing w stosunku do Heero><tutaj w stosunku do Rava>
bobercik pisze:powiem krótko KRIS WYGRAŁ wielki faworyt Rav przegrał. Mój ukochany grafikasz gra dalej. "Rav, chcę być takim samym przegranym jak ty" <słowa Treizego w Gundam Wing w stosunku do Heero>
Powiem szczerze, że głosując na Krisa nie pokładałem w nim wielkich szans......walczył przecież już w drugiej rundzie z Ravem.... chyba najgorszy przeciwnik na jakiego mógł trafić...jednak wygrał jednym głosem...hehe....BRAWO <nic więcej>...
Zaszczyt na pierwszy głos mam Ja, ale i tak nie oddam go na takiego głupka jak Ja... Więc oddaje swój głos na braciszka Bart'a ^^ Życze Ci żebyś wygrał, ale to nie ode Mnie zależy XD