Turniej Użytkowników SSJPower - edycja VIII
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Głosy na:
Drake - znam go najlepiej i najdłużej z podanych osób; pomimo jego huśtawek nastroju zawsze jest miły i wszystkim słodzi; często podpiera ścianę na konfach, czatach etc. co równiez może wkurzać, no ale chyba taki ma już charakter; najabrdziej znany random na Senpuu XD; a co najważniejsze - Nervan go kocha, właśnie dzięki Drejkowi wreszcie przyznał się do swojej homoseksualności
Pepson - nie znam go zbyt długo, ale jest miłą i inteligentną osobą, do tego moja żona go kocha, a to już wystarcza; prezentuje wysoki poziom wypowiedzi i ogólnie miadży tekstami; jeden z bardziej pr0 znanych mi frajerów XD; zbyt skromny
Tak na marginesie:
Drake - znam go najlepiej i najdłużej z podanych osób; pomimo jego huśtawek nastroju zawsze jest miły i wszystkim słodzi; często podpiera ścianę na konfach, czatach etc. co równiez może wkurzać, no ale chyba taki ma już charakter; najabrdziej znany random na Senpuu XD; a co najważniejsze - Nervan go kocha, właśnie dzięki Drejkowi wreszcie przyznał się do swojej homoseksualności
Pepson - nie znam go zbyt długo, ale jest miłą i inteligentną osobą, do tego moja żona go kocha, a to już wystarcza; prezentuje wysoki poziom wypowiedzi i ogólnie miadży tekstami; jeden z bardziej pr0 znanych mi frajerów XD; zbyt skromny
Tak na marginesie:
Pepek przynajmniej potrafi udawać. Tobie nie wychodziło nawet udawanie bojwej obciągarki ;< I tak, jesli jeszcze nie masz pewności → Pepson > Ty.Pitti pisze:...i mysli ze jak bedzie udawal frajera to beda widziec w nim kogos niesamowitego. Jak widze dziala.

A ktoś niedawno rzucał sloganami, że nie należy oceniać książki po okładce.. Nie pamiętam czy ty czy kto, ale któreś z was (Nerv, Snick, ty).Reika pisze:I tak, jesli jeszcze nie masz pewności → Pepson > Ty.
Czemu nie zagłosowałem na innych? (XD!)
Pepson - tutaj obejdę się bez komentarza.
Drejk - Może i sobie zasłużył ;] Ale jednak Ac bije na go na łeb na szyję. Za mało z Gracem gadam ostatnimi czasy.
Def - Mój Sir Lancelot też jest zbyt mało rozmowny ;f
.
Pepson - bo jest mężem mojej siostry (która mnie wydziedziczyła, ale jednak), bo gracek się w nim kocha, bo nie może sobie załatwić mikrofonu, bo jest pr0 zią.
(na tym koniec bo wyżej wymienionego osobnika nie znam jeszcze zbyt dobrze ^^)
Drake - bo ma fajną siostrę, bo jest legendarnym dragonem (pokemon nr. 666 obok smoczycy Ani nr.667), bo jego cichym idolem jest Heros, bo kocha się w Pepku, bo lubi sobie publicznie zjeżdżać na ręcznym, bo jest ''emem'', bo (uwaga) kilka razy dało się z nim normalnie pogadać.
(na tym koniec bo wyżej wymienionego osobnika nie znam jeszcze zbyt dobrze ^^)
Drake - bo ma fajną siostrę, bo jest legendarnym dragonem (pokemon nr. 666 obok smoczycy Ani nr.667), bo jego cichym idolem jest Heros, bo kocha się w Pepku, bo lubi sobie publicznie zjeżdżać na ręcznym, bo jest ''emem'', bo (uwaga) kilka razy dało się z nim normalnie pogadać.