wszystkiego bym sie spodziewal...ale ze ty mnie witasz po "ludzku" to zaskok....uf......jakos przez ostatni czas nie chcialo mi sie na DB tracic czas...ale wszedlem i ....moze byc ciekawi znowu....
Na pierwszym miejscu w moim rankibgu jest....! :
1.BH!!!<----za powitanie....ZIOM....
BH - pierwsza osoba na tym forum z którą się zakumplowałem Wolak - teraz wspólnik Roksia10 - siostra Kenyan - fajny gość Dae - super mod Szpaner - pomaga mi, super mod Kana - fajna jak brat kgdaro - spoko gość Reaven - ciekawe poglądy Didix - po BH pierwszy z którym się zapoznałem Rav - admin Bardock - fajny, ciekawe poglądy brollyssj - nie wiem czy dobrze napisałem jego nick, fajny gość pp3088, fajny gość
Niebieski - bardzo lubię Zielony - szacunek Fioletowy - lubię Czerwony - nie lubię
specjalne uczucie nowy na liście może wypaść
Ostatnio zmieniony pn cze 26, 2006 10:33 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
Dragon Fist Robert Macix Bardock Filip Thales Kg Daro Adrian Didix Roksia
Legenda
1.Wspolczucie dla mnie
2.Lubie z nim rozmawiac
3.Postac lubie bo ma nick z DB
4.Tajemniczy wybor
5.Fajne forum
6.Tak losowo wybralem
7. Bez zmian
8. Powrot
9. Nowy/a na liscie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH - można powiedzieć, że jest kunem. Bardzo go szanuję. bobercik - kumpel , nic dodać nic ująć Kenyan - też kumpel. Mimo iż nie wchodzi na HF, ale przecież nie o to chodzi. Rav - lubię go, szkoda, że rzadko wchodzi na forum Didix - nie wiem za co ale go lubię, traktuję jak VIPA.
BH - pierwsza osoba na tym forum z którą się zakumplowałem Wolak - teraz wspólnik Roksia10 - siostra Kenyan - fajny gość Dae - super mod Szpaner - pomaga mi, super mod Kana - fajna jak brat kgdaro - spoko gość Reaven - ciekawe poglądy Didix - po BH pierwszy z którym się zapoznałem Rav - admin Bardock - fajny, ciekawe poglądy brollyssj - nie wiem czy dobrze napisałem jego nick, fajny gość pp3088, fajny gość
Niebieski - bardzo lubię Zielony - szacunek Fioletowy - lubię Czerwony - nie lubię
specjalne uczucie nowy na liście może wypaść
Ostatnio zmieniony pn cze 26, 2006 6:04 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
BH- Pierwsza osoba która poznałem na tym forum bardzo pomocny Brolly ssj- Dzięki niemu trafiłem na to forum spoko gość Groku- Zrobił mi avantarek Dae- Nawet fany gosć Bobercik- Fajny gość Szpaner- Robi fajną grafikę chyba najlepszą na tym forum Rav -W końcu to admni Bardzo Lubię Lubię Szanuje
Ostatnio zmieniony pt cze 23, 2006 6:41 pm przez Raditz SSJ4, łącznie zmieniany 1 raz.
DF - pierwsza osoba z która sie zaprzyjaźniłem
BH - spoko kolo , lubi konflikty
Wolak - super koleś często sie obrażmy ale i tak fajnie sie z nim gada
Didix - fajny gośc
Dae - spoko kolo i robi czasem fajna grafe (jak zaznie robic)
Bobercik -długo go nieznam ale raczej spoko gość
Szpaner- hehe co tu mówić "zasłużony"
Rav -admin
Arti - wrócił
Bliz - hehe nieznam go specjalnie ale każdy co robi zadymke to wnosi cos na forum wiec jest spoko
Dragon Fist Robert Kris/Krystian Bardock Filip Kakarotto@ aka Mega Saiyan/Sajan/Saiyanin Thales
Legenda
1.Wspolczucie dla mnie
2.Lubie z nim rozmawiac
3.Postac lubie bo ma nick z DB
4.Tajemniczy wybor
5.Fajne forum
6.Tak losowo wybralem
7. Bez zmian
8. Powrot
9. Nowy/a na liscie
Update
Glupi Dae! Teraz musze widziec ten glupi txt na dole , przez jego glupia edycje nad wymowa mojej edycji listy kolegow!
Ostatnio zmieniony ndz lip 02, 2006 3:10 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Rafał- hehe swój gość po kieliszeczku mozna;)
Shindrak( i tak nie postuje od dawien dawna bo zapomnial danych:PP) mua:* bracie :*
Arti- tyż Szczecin jak ww. agenci :*
Kris- nie wiem jak mu sie tam postuje ale spoko jest i wie co pisze i o co biega
Atom- jak ze moglbym o mastah zapomniec;)
Wolak- mądrze gada, zna sie na rzeeczy:D
Ostatnio zmieniony pn lip 03, 2006 11:24 am przez Bliz, łącznie zmieniany 2 razy.
Blizu - słońce mego życia :]
Rafał - Swój chłop tylko abstynent :/
Arek - Można by powiedzieć że brat
Reszty nie znam tylko jeszcze jedną "osobe" ale nie będe tego komentował zabrakło by mi słownika wyrazów obcych
Rav - admin, świetnie ulepsza forum, podziwiam go bobercik - chyba współpracownik Kenyan - mod mojego forum, znawca informatyki BH - lubię go za to jaki jest brollyssj - czasami gadamy na gg