SSJ PLANET
Moderator: Moderatorzy
SSJ PLANET
Chciałbym przedstawić dziś stronę na któej jestem redaktorem. Oto jej adres: www.ssj-planet.prv.pl (możliwe że za niedługo się zmieni, gdyż zmieniamy server)
w związku z tym mamy też pewne problemy z upami i nie możemy dać linka do nowego forum czyli www.ssjplanetforum.glt.pl
Zapraszam wszystkich do postowania i częstego odwiedziania forum oraz stronki.
w związku z tym mamy też pewne problemy z upami i nie możemy dać linka do nowego forum czyli www.ssjplanetforum.glt.pl
Zapraszam wszystkich do postowania i częstego odwiedziania forum oraz stronki.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Oto DUZY blad - DB : AA!

Update
Ty to pisales na tej stronie i sie nie dowiedziales?!
Nie mozna grac? LOL A ja cie zadziwie , ja gram nimi bardzo czesto chcesz wiedziec jak?Minusy
- nie można sterować Yamch± i Chaozem (chlip...)
Update
Ty to pisales na tej stronie i sie nie dowiedziales?!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Po pierwsze; nie pisałem lecz PISZE i jestem jedyną osobą z pierwotnego składu stronki, która się jeszcze ostała. Po drugie nie widze związku z pracą na stronie internetowej a znaniem wszelkich sekretów gry. Widziałem recenzje DBZ SSW, gdzie autor stwierdzł że nie można zagrać Misticem i Tall Buu. Po prostu nie odblokował ich, mimo że także pracuje na stronie internetowej.Ty to pisales na tej stronie i sie nie dowiedziales?!
I skoro taki mądry jesteś to podziel się z nami tą tajemnicą, wszechwiedzący.
A jak myślisz co robimy od trzech miesięcy? Gdyby nie problemy z serverm walnelibyśmy już te 112 avatarów, artykuły i nowe info, które niedawono przygotowałem.W sumie nawet podoba mi sie SSJPLANET, tylko musi sie rozwijac...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Skoro zyczysz , na poczatku gry , gdy pisze push start kliknij ta konfiguracjeSzpaner pisze:Po pierwsze; nie pisałem lecz PISZE i jestem jedyną osobą z pierwotnego składu stronki, która się jeszcze ostała. Po drugie nie widze związku z pracą na stronie internetowej a znaniem wszelkich sekretów gry. Widziałem recenzje DBZ SSW, gdzie autor stwierdzł że nie można zagrać Misticem i Tall Buu. Po prostu nie odblokował ich, mimo że także pracuje na stronie internetowej.Ty to pisales na tej stronie i sie nie dowiedziales?!
I skoro taki mądry jesteś to podziel się z nami tą tajemnicą, wszechwiedzący.
L, R, gora, dol, L, R, lewo, prawo, R, R, prawo , jak uszlyszysz dzwiek to wejdz w tryb Extra i zbieraj portety bohaterow , BTW jak chcesz zagarc jako Chaoz musisz zebrac wszystkie rzeczy!
BTW
KU***A! ZROB COS Z TYMI PIER***NYMI REKLAMAMI! NIE MOZNA ICH WYLACZYC I PRZEZ NIE NIE POKAZUJE SIE DZIAL NA STRONIE!
BTW ta n00b krolowa teraz dala (w dziale smeiszne txt)
A wiec wiesniaczko , ON to mowil doslownie! Nie smiej sie z niego bo on skopie ci tylek!39. Vegeta:
- Ja zabójczy książę Saiyan!
(ciekawe co miał na myśli?)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
No coraz lepiej koleś, jeszcze kobiecie grozisz? No no... I zwróć uwagę że ten cytat jest na wielu stronach o DB, więc nie unoś się nie potrzebnie.
A od wieśniaków to można wyzywać ciebie skoro nie potrafisz spokojnie uznać czyjejś pomyłki, tylko odrazu rzucasz bluzgami. Bez obrazy, ale to nie śiwadczy o zbyt dobrym wychowaniu...
A co do reklam, to jakoś w moim FF nie pojawiają się żadne
P.S. Chyba nie wierzysz w to że Vegeta skopie jej tyłek?
A od wieśniaków to można wyzywać ciebie skoro nie potrafisz spokojnie uznać czyjejś pomyłki, tylko odrazu rzucasz bluzgami. Bez obrazy, ale to nie śiwadczy o zbyt dobrym wychowaniu...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Heh , i btw tak jest na innych stronach? To ciekawe czemu nie dali tego txtu:Szpaner pisze:No coraz lepiej koleś, jeszcze kobiecie grozisz? No no... I zwróć uwagę że ten cytat jest na wielu stronach o DB, więc nie unoś się nie potrzebnie.
Radim (przed smiercia)
Hi hi nie wiele wam zostalo co? choc dla robakow to i tak dlugo
OMG co za smieszny txt Radim rulez
2.OMG Wiesz nie jestem tak mila osoba jak dobry Kakarotto (i ta mam gdziesz to ze ty mowisz ze to swiadczy o moim wychowaniu!) i ta na stronie gdzie funimation dali obarze na vegete , wlasciciel strony napisal ze Vegeta im moze skopac tylki za to zreszta on nie lubi byc ponizanym!
3.Heh i tak rzadko na tamta strone chodze i czasami tych reklam nie ma!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nowa odsłona
Witajcie!
Oto światło dzienne ujżała nowa odsłona SSJ Planet! Podziwiajcie i komentujcie, serdecznie zapraszam! Niesamowity layout, musicie go zobaczyć! Wchodzcie i pokażcie jakimi fanami DB jesteście XD
adres: www.ssjplanet.ovh.org
Oto światło dzienne ujżała nowa odsłona SSJ Planet! Podziwiajcie i komentujcie, serdecznie zapraszam! Niesamowity layout, musicie go zobaczyć! Wchodzcie i pokażcie jakimi fanami DB jesteście XD
adres: www.ssjplanet.ovh.org
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2006 9:23 pm przez Szpaner, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Imie Chi Chi oznacza mleko lub ojca , a nie Biust! (wszakto corka gyuu maou!) zrodlo? www.daizex.comChi - Chi : Biust
Brakuje znaczenia Thalesa , Salata (Lettuce)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak ,amsz racje, to słowo znaczy również mleko oraz ojca. Jednakże chodzi tu właśnie o biust a dokładniej o "cycki" W takim sensie użył tego imienia Toriyama, można to zobaczyć w ostatnim tomie DB, gdzie Vegeta drze się na Goku "Może swoim cyckom* cycki sfotografuj..." i wytłumaczenie Chichi-jap.cycki.
I chciałbym prosić o nie znajdywanie ciągle jakiś "błędów" lecz ogólne ocenienie strony i rozpatrzenie jej aspektów.
I chciałbym prosić o nie znajdywanie ciągle jakiś "błędów" lecz ogólne ocenienie strony i rozpatrzenie jej aspektów.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec ta strona narazie jest ok , dowiedzialem sie wiele na temat pana Akiry , mam nadzieje ze to co powiedziala Videlotaku bylo prawdziwe 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Witajcie
W końcu mamy porządne forum php by przemo. Gorąco zapraszaszm do odwiedziń, rejestrowania i postowania! Pokażcie na ile jesteście fanami DB! xD
STRONA: www.ssjplanet.ovh.org
FORUM: www.ssjplanetforum.ovh.org/forum/index.php
STRONA: www.ssjplanet.ovh.org
FORUM: www.ssjplanetforum.ovh.org/forum/index.php
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na forum tez ktos napisal blad , Gohan nigdy nie byl 13-14 latkiem w serii! Zapewne o "nastolatku" Gohanie mu chodzi z Komorczak sagi (9-11 lat) lub z Buu sagi (16-18 ) skad ten pomysl ze Gohan mial 13 lat gdy wysywal Komorczaka do innego wymiaru?!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019