Rocznica SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
Rocznica SSJ POWER
O ile się nie myle strona SSJPOWER zostałą stworzona 10 Lipca(wynika to z archiwum newsów). Dlatego czekam niecierpliwie na jej urodziny i mam nadzieje, że Wy też czekacie na kolejny rok w historii tej strony
Re: Urodziny
Hehe....ale głupi temat.Można by go napisać gdzieś już przed urodzinami ,a tak wyskoczyłeś pół roku przed nimi<bez urazy>...dae pisze:O ile się nie myle strona SSJPOWER zostałą stworzona 10 Lipca(wynika to z archiwum newsów). Dlatego czekam niecierpliwie na jej urodziny i mam nadzieje, że Wy też czekacie na kolejny rok w historii tej strony
- Dragon Fist
- A True Dragon
No to jeśli mówimy już o urodzinkach ,to dokładnie dzisiaj mija rok mojego pobytu na tym forum....
Pomyslałem, że napiszę parę fajnych wydarzeń jakie od tamtego czasu się wydarzyły:
1.Najważniejsze-poznałem ludzi <i nie tylko>,którzy <mogę nawet powiedzieć> ukształtowali mój charakter.
2.Zacząłem pisać DidixBalla ,co mnie bardzo rajcuje...
3.Wyszło mi <niestety>,że podczas tego pobytu na forum nie miałem aż przez 4 miesiące neta...<4 miesiące na forum w plecy>...
4.Przez czały rok pokłuciłem się 14 razy z jednym z Chominidów...
Fajnie było.....oby było tak dalej....
Pomyslałem, że napiszę parę fajnych wydarzeń jakie od tamtego czasu się wydarzyły:
Fajnie było.....oby było tak dalej....