Rocznica SSJ POWER

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Rocznica SSJ POWER

Post autor: Dae »

O ile się nie myle strona SSJPOWER zostałą stworzona 10 Lipca(wynika to z archiwum newsów). Dlatego czekam niecierpliwie na jej urodziny i mam nadzieje, że Wy też czekacie na kolejny rok w historii tej strony
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Re: Urodziny

Post autor: Maciej »

dae pisze:O ile się nie myle strona SSJPOWER zostałą stworzona 10 Lipca(wynika to z archiwum newsów). Dlatego czekam niecierpliwie na jej urodziny i mam nadzieje, że Wy też czekacie na kolejny rok w historii tej strony
Hehe....ale głupi temat.Można by go napisać gdzieś już przed urodzinami ,a tak wyskoczyłeś pół roku przed nimi<bez urazy>... :wink:
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Właśnie dobrze! Będziemy na przód wiedzieć, nie mogę się doczekać :)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

No to jeśli mówimy już o urodzinkach ,to dokładnie dzisiaj mija rok mojego pobytu na tym forum.... :roll:
Pomyslałem, że napiszę parę fajnych wydarzeń jakie od tamtego czasu się wydarzyły:
:arrow: 1.Najważniejsze-poznałem ludzi <i nie tylko>,którzy <mogę nawet powiedzieć> ukształtowali mój charakter.
:arrow: 2.Zacząłem pisać DidixBalla ,co mnie bardzo rajcuje...
:arrow: 3.Wyszło mi <niestety>,że podczas tego pobytu na forum nie miałem aż przez 4 miesiące neta...<4 miesiące na forum w plecy>...
:arrow: 4.Przez czały rok pokłuciłem się 14 razy z jednym z Chominidów... :)
Fajnie było.....oby było tak dalej....
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Wszystkiego najlepszego Senior-Didix z okazji jubileuszu pobytu na forum i aktywnego uczestnictwa w dyskusjach .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ