Ostrzeżenie

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Ostrzeżenie

Post autor: Arti »

Uwaga. Doszły mnie słuchy, że poza forum dzieją się różne rzeczy w stylu wyzywania się. Było już parę konfliktów mam nadzieję, że zażegnanych. Od BH co chwila słyszę, że ktoś go obraża. Niby nic ale ta sytuacja przenosi się częściowo na forum gdzie występują różne podteksty. Jeśli zobacze choćby najmniejsze (nawet ocenzurowane) nieodpowiednie słowo na kogoś załatwię OBU konfliktującym się 24 godzinny urlop. Jak się nie lubicie to wypowiedzcie swoje zdanie nie zwracając uwagi na osoby postronne. A na gg istnieje taka opcja jak "Zablokuj" więc radzę jej użyć gdy będzie jakiś problem. Jeśli dojdą mnie słuchy, że poza forum dzieje się coś takiego (czyli ktoś mi na przykład to udowodni przesyłając rozmowę) również nie omieszkam "nagrodzić" takiego delikwenta. I ja wcale wbrew pozorom nie żartuję. Przepraszam za xywy ale ta sprawa dotyczy szczególnie BH oraz Macixa, którze się za bardzo nie lubią. Temat zamykam. Gdyby były wątpliwości to proszę na PW.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany