SSJ Center .(opinia)
Moderator: Moderatorzy
SSJ Center .(opinia)
Zarejestrowałem się na ssjcenter i powiem szczerze ,że tamto forum może ma większy ruch ,ale tu jest za to więcej ciekawszych informacji z różnych dziedzin .Forum jest ładne i kolorowe (w skrócie )i pod względem technicznym zostawia daleko w tyle ssjpower.Strona główna ssjcenter za to przegrywa na całej linii z ssjpower .Wygląd i strona techniczna z tamtego forum ,gdyby znalazła się tutaj to byłoby świetnie .Podsumowująć ssjcenter jest o wiele bardziej rozbudowane (posiada dział download itp),ma ogromny ruch ,shoutbox(o który się ubiegam na ssjpower) i wiele innych czynników ,które sprawiają że tamto forum jest najlepsze w Polsce .Zachęcam do rejestracji wszystkich zainteresowanych .Naprawdę warto .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
SSJCenter omg co za zlom , te p.i.z.d.y. nazywali mnie chomiczek i mnie ponizali w ten sposob (i w inny typu "nabijanie postow" i takie inne bla bla bla) , co za banda zalosnych ludzkich debili 
SSJPower jest znaaaaaaaaaaaaaacznie lepsza od tego zlomu ludzkiego
SSJPower jest znaaaaaaaaaaaaaacznie lepsza od tego zlomu ludzkiego
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tutaj jest absolutnie lepszy klimat ze względu na mniejszą liczbę osób ,a nie tłok .Ja jak mówiłem jestem zachwycony stroną techniczną forum i stabilnym serwerem jak również i shoutboxem .Znajduje się tam przegromna liczba tematów itp. SSJPower jest jednak o wiele młodsze od tamtego forum .
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
Pisanie zacząłem na SSJC, najpierw było w porządku, potem zaczęli za dużo sapać, w sumie okazało się, że nie idzie nawet nadążyć z pisaniem postów i czytaniem.... Zdecydowałem się przejżeć neta i w końcu zarejestrowałem się na dawno mi już znane SSJPower i jest z tego bardzo rad, to moje ulubione forum i tu zostanę, cokolwiek by nie było =] A to zasługa atmosfery, wszystkich kolegów wśród userów i dobrych tematów =]
Z tymi postami to prawda .Wczoraj się zarejestrowałem o 21 00 (powiedzmy),a dziś o godzinie 15 41 jest już 120 nowych postów .Tutaj jednak można się wykazać ''artyzmem'' i zostać zauważonym .Na tamtym forum jesteś jednym z wielu ,a tu każdy cię zna .Niech żyje SSJPOWER .
PS.Mimo ,że jestem na urodzinach u kuzyna to wbiłem się na jego ''PieCa'',żeby napisać tego posta .Znikam ,bo mnie już glanują .
PS.Mimo ,że jestem na urodzinach u kuzyna to wbiłem się na jego ''PieCa'',żeby napisać tego posta .Znikam ,bo mnie już glanują .
Uwertura...

Co do strony to niemam prawie żadnego zarzutu, ale forum zostawia wiele do życzenia
Ogólnie atmosfera jest złą gdyż jest tam grupa złożona z kilku osób które niedopuszczają do siebie żadnych nowych, a początkujących użytkowników forum traktują jak śmieci, co ich zniechcęca pisania na forum. A tutaj to niema takiej grupy kilku osobowej tylko jest całe forum, i każdy kto zaczyna pisać niezostanie wyśmiany, lub obrażony w jakiś sposób.
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com