Czemu nic nie piszecie ?
Moderator: Moderatorzy
Czemu nic nie piszecie ?
Czemu nic nie piszecie w dziale ANIME. Staram się wywiązać dyskusję wrzucając coraz to nowe anime i jego opis itp. ,ale dyskusji jak nie było tak nie ma .W tematach zagadek do CT ,Pokemona ,TNMNT bawią się dwie osoby:w CT (Kris i ja ),Pokemon(BH i ja ), TNMNT (BH i ja ) . Z tego wynika ,że żadna osoba na forum nie oglądała żadnego anime poza Dragon ballem .Nikt nie próbuje nawet zacząć dyskusji , a ja z samym sobą nie będę dyskutował .Te forum zdycha przez waszą bezczynność .Zamieszczajcie zdjęcia,materiały ,dyskutujcie itp.Ja widzę tylko jeden wileki spam i nabijanie postów .Mam tego dość .Nie po to piszę ogromnie długie posty ,zbieram opisy itp. ,żeby wszystko poszło na marne .Jak tak dalej pójdzie to faktycznie znikam stąd i wspomogę ssjcenter .Rav po macoszemu traktuje to forum ,a bardziej martwi się i stara o stronę ssjpower.
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Czemu nic nie piszecie ?
Ehem powinno byc TMNT! bez N , co to N ma byc przed M? To brzmi bezsensownieWolak pisze:TNMNT
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Typowy przykład ''spamera'' i ''nabijacza postów'' ,który nie ma nic w temacie do powiedzenia oprócz tego ,że zamieniłem kolejność liter .BH Daimaouji pisze:Ehem powinno byc TMNT! bez N , co to N ma byc przed M? To brzmi bezsensownieWolak pisze:TNMNT
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wolak pisze:Typowy przykład ''spamera'' i ''nabijacza postów'' ,który nie ma nic w temacie do powiedzenia oprócz tego ,że zamieniłem kolejność liter .BH Daimaouji pisze:Ehem powinno byc TMNT! bez N , co to N ma byc przed M? To brzmi bezsensownieWolak pisze:TNMNT
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja tam pisuje raczej żadko bo nieznam sie na żadnym innym anime tak jak na DB
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5