Nie wazne czy TY wygrasz czy Reaven , i tak bedziecie musieli walczyc z Brolim a on bedzie mowil ciagle "Kakarotto!" i bedzie sie mscil na was , wiec szasne wygrania WAS z Brolim wynosza 25% ale szansa przezycia (co jest obowiaskowe (nie liczac Broliego , mojego taty i mnie czyli nasza moc moze WAS zabic) tutaj , a nie jak w Cell game gdzie jak ktos zginie tez przegra , innymi slowy ta , sprobuje was nie zabic jak dojdzecie do finalu) z Brolim wynosi 75%kris13 pisze:i ja mam nadzieje że wygram
BH game 2
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na poczatek powtorzenie poprzedniego odcinka
BH mial turniej gdzie zebralo sie 8 osob aby pokonac BH w finale , Kakarotto zostal nauczke czyli smierc od Vegety , Hulk pokonal wszystkich i wszedl do finalu zeby uratowac Betty , ale , BH ich zabil , teraz co sie wydarzy w 2 czesci BH game?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Specjalnie tak zrobilem , wiec sie nie dziwDragon Fist pisze:O kurcżę,będę się bił z moim wujkiem, Złym Bardockiem, mam nadzieję że wygram....
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No poza walka Broliego z Herkulesem i Dragon Fista z moim tata , walki sa losowe , i moge zmienic 
OK Zaczynamy walke
Na poczatku walki Herkules oznajmia Broliego ze skopie jego tylek w imieniu dobra , Broli uwaza ze "robak" jest gotowy umrzec poniewaz mowi tak glupie txty typowe dla "robakow" tej planety , walka sie rozpoczyna , Herkules bije piesciami Broliego , ale na Broliego to nie dziala , nagle Broli mowi ten txt "Choc teraz twoja kolej umrzec!" Herkules boi sie i zauwaza ze Broli z tylu wbil jego reke w brzuch Herkulesa , Zwloki Herkulesa zaczynaja opadac (bez zrednic jak w przypadku Kg Daro) a BH oglasza ze wygral Broli! Po czym niszczy zwloki Bakuhatsuha!
Broli zauwaza 4 osoby ktore sa podobne do Kakarotta i mowi : "Kakarotto! KAKAROTTO!" Wszyscy sa zdziwnieni poza Dragon Fistem , Zly Bardockiem , Taremisem i rzecz jasna BH ktory uwielbia ten txt
OK Zaczynamy walke
Na poczatku walki Herkules oznajmia Broliego ze skopie jego tylek w imieniu dobra , Broli uwaza ze "robak" jest gotowy umrzec poniewaz mowi tak glupie txty typowe dla "robakow" tej planety , walka sie rozpoczyna , Herkules bije piesciami Broliego , ale na Broliego to nie dziala , nagle Broli mowi ten txt "Choc teraz twoja kolej umrzec!" Herkules boi sie i zauwaza ze Broli z tylu wbil jego reke w brzuch Herkulesa , Zwloki Herkulesa zaczynaja opadac (bez zrednic jak w przypadku Kg Daro) a BH oglasza ze wygral Broli! Po czym niszczy zwloki Bakuhatsuha!
Broli zauwaza 4 osoby ktore sa podobne do Kakarotta i mowi : "Kakarotto! KAKAROTTO!" Wszyscy sa zdziwnieni poza Dragon Fistem , Zly Bardockiem , Taremisem i rzecz jasna BH ktory uwielbia ten txt
Ostatnio zmieniony czw gru 29, 2005 6:16 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: BH game 2
Na tym forumRav pisze:A gdzie BH Game 1?BH Daimaouji pisze:Otoz ta , narescie doczekaliscie sie (Dragon Fist , Kg Daro , Zelgadis itp.) druga czesc BH gamezapraszam do zapisu i opisow waszych postaci
OK Jedziemy z tym koskem
Walka 1 byla juz przesadzona , gdy BH mial dac kolejna walke tajemicza postac sie pojawila , Ksiaze Bartuś wyczul z niej KI Kakarotta i Vegety , ale nie wiedzial kim jest , nagle powiedzial "Kim jestes? Powiedz natychmiast!" A na to tajemicza postac , "Nie jestem Go ani Vegeta! Jestem instrumentem twojej zaglady!" Bartuś smiejac sie (zlowrogo) powiedzial "Wiec kolejny robak przyszedl umrzec? Ciekawe kto cie sklonowal pewnie jakis ludzki debil" Bartuś wystawia reke i celuje w "ludzkiego debila" zabijajac go "Mwa ha ha ha" a Bio-Gogeta na to "Koniec smiania! Walcz!" , "Jak chcesz" BH wyceluwuje Diabeilski promien ktory przebija klatke Bio-Gogety ktory pada na ziemie mowiac "K.U.R.W.A. MAC!!!" BH mowi heh i zabija (lub tez dobija) intruza!
BH - "Teraz walcza Kris i Reaven!"
Walak sie rozpoczela a ci dwaj bez mowienia ani slowa zaczeli sie meirzyc na ataki KI , obaj ominieli sowje ataki az nagel postanowili zebrac kule Genki , po okolo 2 godzinach kule byly gotowe i wojwonicy rzucyzli je na siebie , obaj padajac , nagle Kris wstawal i BH oglsoil ze to on wygral , potem chcial sie spytac widowni co ma zrobic z Reavenem , Broli odrazu by go zabil ale bedzie czekal , reszta dala palce ze "tak" wiec Bartuś dal Krisowi Senzu (?) zeby dal Reavenowi ja. I walka sie skonczyla
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2006 9:00 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
czemu tak sadzisz?Didix pisze:Troche głupi tekst...BH Daimaouji pisze:nagel postanowili zebrac kule Genki , po okolo 4 godzinach kule byly gotowe
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Widziałeś kiedyś walkę ,w któej dwaj zawodnicy stoją 4 godziny z ręcoma w górze?BH Daimaouji pisze:czemu tak sadzisz?Didix pisze:Troche głupi tekst...BH Daimaouji pisze:nagel postanowili zebrac kule Genki , po okolo 4 godzinach kule byly gotowe
Jeden z nich po paru sekundach powinien zaatakować ,a nie czekać 4 godziny...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A wiesz ile czasu potrzeba zeby zebrac taaaaaaaaaaaaka kule? Zreszta oni i tak byli uczciwi wiec grali fair , ale ta nei ma oficjalneg oczasu zbeiranai kuli genki , zmeinie czas na 2 godziny wiecDidix pisze:Widziałeś kiedyś walkę ,w któej dwaj zawodnicy stoją 4 godziny z ręcoma w górze?BH Daimaouji pisze:czemu tak sadzisz?Didix pisze: Troche głupi tekst.......dla mnie LoL...
Jeden z nich po paru sekundach powinien zaatakować ,a nie czekać 4 godziny...
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E ja sie nie zgodze najparwdopodobniej , pameitajcie , to turniej sztuk walk , tu wszytscy walcza a jak pokonaja ich beda walczyc ze mna! Ale ta bedzie ci to potrzebne jak Broli sie zoabczy , wscieknei sie i osiganie ssj3kris13 pisze:scalenie wszystkich którzy będą walczyć przeciwko Broliemu
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tez racja , ale ta to MOJ Fanikt wiec potrzeben sa mi pomysly , ale ta masz racje , takie sprawy na PWDidix pisze:Wszystko fajnie ,ale takie pogawędki róbcie na PW ,bo zdradzacie fabułe....BH Daimaouji pisze:OK , wiec w tej walce rzuce wam kolczyki potara ok?kris13 pisze:no nieźle i mam propozycje na nazwe Krivens
BTW fajne imie
OK nie walka , ale przerwa w walce
BH - "Czas na obiad!" BH zaczyna jesc frytki (hmmm hmmmmmmm dawno ich nie jadlem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E Buu nie zyje a Uub jest maly! jak niby macie sie odstalic wiec , musicie byc przez pewien czas zloczeni 
Ostatnio zmieniony sob sty 07, 2006 3:25 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
heh , niedlugo! Albo teraz lepiejkris13 pisze:he ok to komentuje i pisz następną walke
Przed walka swojego taty z swoim kuzynkiem Ksiaze Bartuś wyczul kolejna KI , pojawila sie postac ktora powiedziala - "W imieniu ksiezyca cie pokonam!" Bartuś zaczynal sie smiac (najpierw smiejac sie z zamkietymi ustami) i pytal sie Bunny czy doprawdy jest gotowa umrzec , Bunny jest szokowana ze ktos zna kim ona ona , a Bartuś mowi ze NICZYM sie rozni jako Czarodziejka z ksiezyca od Bunny Tsukino , po czym zabija ja z Dziala czosnkowego , smiejac sie jak diabel
A to zobaczycie w nastepnym "odcinku"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019