Jak chcesz być pomniejszym bossssem to idź ;P Ja narazie jeszcze korzystam z wolności, ale może po świętach...kto wie, wszystko się zmienia ;P Chyba mnie przyjmiecie
Ekhm wiecie. Ja nie mam nic przeciwko ale myślę, że nie ma co robić na stronce Chyba, że oczywiście Rav coś wymyśli Poza tym wtedy 3/4 ludzi piszących tu byłaby moderatorami
To ty aż tak zajęty jesteś, że nie masz czasu na napisanie jednego działu Ale w sumie nie wiem co można dodać jeszcze do strony Można ew. zrobić PBCH Ale temat jest nie o tym tylko o czymś innym.
No daliśmy off topa na max . No ale co można powiedziec o tym forum :
1. Jest za mało Moderatorów (nie żebym coś sugerował)
2. Potrzeba conajmniej z 5 więcej działów bo nie ma gdzie pisać
3. Trza zrobić jakąś reklame nie wiem na forum na DBF lub coś w tym stylu
4. Powinien pojawić się Regulamin
5. straciłem wątek ....
A więc:
1. Moderatorów jak narazie jest pod dostatkiem (nie żebym coś sugerował ).
2. Z tym się zgadzam.
3. W takim razie wszyscy na DBF dają podpis: "www.ssjpower.net nowe forum"
4. Regulamin w drodze
5. Ja też. Wystarczy czekać na Rava żeby zamknął ten temat
To Rav musi dodać tą gierkę bo ja nie mam takiej władzy żeby wrzucać na stronę co mi się podoba. Tylko temat dotyczy działów a tu widze spam pisany gęsto przeplataną plątaniną .
yo czemu nie moge dodać obrazka? wrzucam go i pisze mi że obrazek musi być większy niż 0 Kb a mniejszy niż i nic nie pisze... chociaż na dole pisze że powinien mieć powyżej 15 Kb, a ja mam więc jak zapisuje to zawsze wyskakuje mi jakiś błąd....
Gra na pewno zostanie dodana, ale nieco później.
Możesz pisać działy, ale umieszczę tylko jeśli będą się nadawały (rzetelne, bezbłędne, ciekawe).
Działy także niedługo stworzę (dziś lub jutro).