Bardziej ty , Bartek , Krzysiek , Maciek i ja zrobmy intro Ginyu Force , to bedzie fajna zabawa , a nie wykonywanie tego "tancu al'a swir"Didix pisze:Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA...Dragon Fist pisze:No to będziemy mieli trochę roboty, jak się spotkamy to będziemy ćwiczyć kroki, bo jak ostatnio widziałem Potara na ebay, to mnie cena zniechęciła...Bart pisze:Nie my niejejesteśmy jednością No chyba że dacie nam kolczyki potara, albo nauczymy sie Fusion Dance...bez urazy...
z pierwszego dnia w szkole
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
SSJPOWERFORCE!!!!To będzie dobra nazwa.......BH Daimaouji pisze:Bardziej ty , Bartek , Krzysiek , Maciek i ja zrobmy intro Ginyu Force , to bedzie fajna zabawa , a nie wykonywanie tego "tancu al'a swir"Didix pisze:Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA...Dragon Fist pisze: No to będziemy mieli trochę roboty, jak się spotkamy to będziemy ćwiczyć kroki, bo jak ostatnio widziałem Potara na ebay, to mnie cena zniechęciła......bez urazy...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E ja probuje inna nazwe , ale nie wiem jaka , jakos dziwnie bedzie powiedziec "Super Saiya-jin Power force!" ale ta jakbysmy to wykonali to ja biore miejsce JessaDidix pisze:SSJPOWERFORCE!!!!To będzie dobra nazwa.......BH Daimaouji pisze:Bardziej ty , Bartek , Krzysiek , Maciek i ja zrobmy intro Ginyu Force , to bedzie fajna zabawa , a nie wykonywanie tego "tancu al'a swir"Didix pisze: Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA......bez urazy...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019