z pierwszego dnia w szkole

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Didix pisze:
Dragon Fist pisze:
Bart pisze:Nie my niejejesteśmy jednością No chyba że dacie nam kolczyki potara, albo nauczymy sie Fusion Dance
No to będziemy mieli trochę roboty, jak się spotkamy to będziemy ćwiczyć kroki, bo jak ostatnio widziałem Potara na ebay, to mnie cena zniechęciła... :twisted:
Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA... :roll: ...bez urazy...
Bardziej ty , Bartek , Krzysiek , Maciek i ja zrobmy intro Ginyu Force , to bedzie fajna zabawa , a nie wykonywanie tego "tancu al'a swir"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Będzie ciężko jeśli chodzi o wzrost- Bart 187cm, a ja ile? Jakieś 176... Hehe, trzeba poczekać na zniżki Potara...
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

BH Daimaouji pisze:
Didix pisze:
Dragon Fist pisze: No to będziemy mieli trochę roboty, jak się spotkamy to będziemy ćwiczyć kroki, bo jak ostatnio widziałem Potara na ebay, to mnie cena zniechęciła... :twisted:
Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA... :roll: ...bez urazy...
Bardziej ty , Bartek , Krzysiek , Maciek i ja zrobmy intro Ginyu Force , to bedzie fajna zabawa , a nie wykonywanie tego "tancu al'a swir"
SSJPOWERFORCE!!!!To będzie dobra nazwa.......
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Didix pisze:
BH Daimaouji pisze:
Didix pisze: Hehe już widzę jak tańczycie...BUHAHA... :roll: ...bez urazy...
SSJPOWERFORCE!!!!To będzie dobra nazwa.......
E ja probuje inna nazwe , ale nie wiem jaka , jakos dziwnie bedzie powiedziec "Super Saiya-jin Power force!" ale ta jakbysmy to wykonali to ja biore miejsce Jessa :) Ale bede mowil "Bartuś!"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ