który vegeta jest fajniejszy
który vegeta jest fajniejszy
tu piszcie którego vegete wolicie w kturej z sag a może z dbgt.
najfajniejszy był w sadze z buu i komurczakiem
najfajniejszy był w sadze z buu i komurczakiem
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm przypominam sobei ze podobny temat dalem na ssjaniem ale nie tu
wiec moimi ulubionymi Vegetami sa
Vegeta Dziecko
Vegeta Sajan saga
Vegeta Oozaru
Vegeta Freeza saga
Majin Vegeta
Vegeta GT z wasami
Vegeta ssj4

Vegeta Dziecko
Vegeta Sajan saga
Vegeta Oozaru
Vegeta Freeza saga
Majin Vegeta
Vegeta GT z wasami
Vegeta ssj4
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Vegeta z wąsami ,był strasznym cieciem .Stał się wtedy zwykłym tatusiem ,który jeździł ze swoją córeczką na zakupy .BH Daimaouji pisze:Hmmmmmmm przypominam sobei ze podobny temat dalem na ssjaniem ale nie tu
Vegeta Dziecko
Vegeta Sajan saga
Vegeta Oozaru
Vegeta Freeza saga
Majin Vegeta
Vegeta GT z wasami
Vegeta ssj4
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta ALE gniebil tych co go obrazali innymi slowy mial charakter podobny jak Bardock w wersji amerykanskiej DBWolak pisze:Vegeta z wąsami ,był strasznym cieciem .Stał się wtedy zwykłym tatusiem ,który jeździł ze swoją córeczką na zakupy .BH Daimaouji pisze:Vegeta GT z wasami
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Blad , jest 2 Vegetow , Terazniejszy i Przyszlosciowy , jeden rozni sie od drugiego tym ze ten drugi smarzy sie teraz w piekle (?) zamiast byc dobrym ydiotaDidix pisze:Popieram <Respect Wolak>...Wolak pisze:O matko co za temat .Vegeta był tylko jeden ,więc wybieram Vegetę z Dragon Balla ,który miał determinację i dumę .
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Heh...jest też inny KKRT,Trunks,Goten,Gohan i inni...oni się nie liczą...no chyba ,że Future Trunks...Bartuś pisze:Blad , jest 2 Vegetow , Terazniejszy i Przyszlosciowy , jeden rozni sie od drugiego tym ze ten drugi smarzy sie teraz w piekle (?) zamiast byc dobrym ydiotaDidix pisze:Popieram <Respect Wolak>...Wolak pisze:O matko co za temat .Vegeta był tylko jeden ,więc wybieram Vegetę z Dragon Balla ,który miał determinację i dumę .
- BH Daimaouji
- SSJ 5
analizaDidix pisze:Heh...jest też inny KKRT,Trunks,Goten,Gohan i inni...oni się nie liczą...no chyba ,że Future Trunks...Bartuś pisze:Blad , jest 2 Vegetow , Terazniejszy i Przyszlosciowy , jeden rozni sie od drugiego tym ze ten drugi smarzy sie teraz w piekle (?) zamiast byc dobrym ydiotaDidix pisze: Popieram <Respect Wolak>...
KKRT , ta jest jeden zmarl na serce , drugi to ten ktorego znamy a trzeci to ten ktory nie uderzyl sie w glowe
Goten , e nie ma chyba 2 Songotenow , w Trunks special go nie ma , pewnie pan Akira go jeszcze nie stworzyl
Gohan , ta jest ich 2 , przyszlosciowy bardzo przypomina KKRT nawet ma ten sam glos
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Redlik
Vegeta jest tylko jeden
Zgadzam się z Wolakiem. Vegeta jest jeden i mimo, że przez całe DB troszke się zmienia to cały czas pozostaje tym samym kozakiem.
Wszyscy się zgadzamy co do Vegety... więc ZAMYKAM - Szpaner
Wszyscy się zgadzamy co do Vegety... więc ZAMYKAM - Szpaner