ile masz lat?
Moderator: Moderatorzy
Wciąż nie wiem, czy to co BH napisał mam traktować jako komplement (czyli, że wysoki poziom moich postów mnie postarza) czy wręcz przeciwnie (czyli, że mam charakter bezwzględnego dorosłego, który wciąż okazuje swoją władzę).
PS: W obecnej chwili Didix ma 666 postów. 666 kojarzy się jednoznacznie.
PS 2: Przenoszę temat do Pogaduch.
PS: W obecnej chwili Didix ma 666 postów. 666 kojarzy się jednoznacznie.
PS 2: Przenoszę temat do Pogaduch.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
To wie tylko Emilka.Didix pisze:Rozumiem ,że to tylko <cytuje Sz.Majewskiego>"Żenujący dowcip prowadzącego"?Rav pisze: PS: W obecnej chwili Didix ma 666 postów. 666 kojarzy się jednoznacznie.
Ja natomiast przed chwilą miałem postów 256 - to też fajna liczba (2 do ósmej, 256 kb = ćwierć MB).
Gitara...już nie mam 666, więc mnie o nic nie podejrzewaj..Rav pisze:To wie tylko Emilka.Didix pisze:Rozumiem ,że to tylko <cytuje Sz.Majewskiego>"Żenujący dowcip prowadzącego"?Rav pisze: PS: W obecnej chwili Didix ma 666 postów. 666 kojarzy się jednoznacznie.
Ja natomiast przed chwilą miałem postów 256 - to też fajna liczba (2 do ósmej, 256 kb = ćwierć MB).
yyyyy a oco biega z tą całą Emilką

ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie poprostu TY dalesz nam droge i jestes jakby naszym "starszym bratem" bo jestes madryRav pisze:Wciąż nie wiem, czy to co BH napisał mam traktować jako komplement (czyli, że wysoki poziom moich postów mnie postarza) czy wręcz przeciwnie (czyli, że mam charakter bezwzględnego dorosłego, który wciąż okazuje swoją władzę).
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Niom, widząc mnie, cięzko będzie mnie uznać za starszego niż jestem :]Didix pisze:Tak.Jak masz władze ,to jesteś uważany za starszego od razu.Gdybyśmy mogli pogadać z Ravem twarzą w twarz ,to wydaje mi się ,że nie sądził byś już tak <to nie znaczy ,że Rav jest jakiś niedorozwinięty...>...BH Daimaouji pisze:
Ta , ale ta Rav to ma charkter jakby byl starszy od nas wszytskich , czyzby dlatego ze jest Adminem?
BH: Acha, dzięki, miło mi : )
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Raczej nie , przedtem go nie znalem wiec nie , raczej go traktuje jako rowiesnikaRav pisze:Artiego też uważaliście za starszego od was? :]
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019