ile masz lat?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak samo jak ja , ale mi chodzi wiek w dorastaniu , nie wg roku!kris13 pisze:ja najczęściej używam rocznikowego bo mam późno urodziny
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A Ja 13 GrudniaDidix pisze:Kiedy dokładnie?Ja 10 września...kris13 pisze:ja najczęściej używam rocznikowego bo mam późno urodziny
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E przeciez Spider jest najmlodszy! , a nie ty! Ale jakby co , mimo jestem tu "nastarszy" (chco nie lubie tego pojecia o mnie , temu dalem w "") nadal twierdze ze tu bardziej naszym "wielkim bratem" jest Rafal (Rav) lub KrzysiekDidix pisze:Hehe...czyli jesteś ode mnie młodszy<i fajnie...bo głupio być najaktywniejszym<po Bartusiu>użytkownikiem forum ,a zarazem najmłodszym>.....adrian91 pisze:ja 19 września
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Spidera nie znam.Bywał na forum ,gdy ja miałem przerwę od neta.Gdy ja wróciłem ,on już nie wchodził ,więc nie wiedziałem ,że jest ktoś młodszy...BH Daimaouji pisze:E przeciez Spider jest najmlodszy! , a nie ty! Ale jakby co , mimo jestem tu "nastarszy" (chco nie lubie tego pojecia o mnie , temu dalem w "") nadal twierdze ze tu bardziej naszym "wielkim bratem" jest Rafal (Rav) lub KrzysiekDidix pisze:Hehe...czyli jesteś ode mnie młodszy<i fajnie...bo głupio być najaktywniejszym<po Bartusiu>użytkownikiem forum ,a zarazem najmłodszym>.....adrian91 pisze:ja 19 września
Ale ty Bartuś po prostu nie chcesz ,by uważano cię za najstarszego i bardzo się z tym zgadzam....
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , ale ta Rav to ma charkter jakby byl starszy od nas wszytskich , czyzby dlatego ze jest Adminem?Didix pisze:Spidera nie znam.Bywał na forum ,gdy ja miałem przerwę od neta.Gdy ja wróciłem ,on już nie wchodził ,więc nie wiedziałem ,że jest ktoś młodszy...BH Daimaouji pisze:E przeciez Spider jest najmlodszy! , a nie ty! Ale jakby co , mimo jestem tu "nastarszy" (chco nie lubie tego pojecia o mnie , temu dalem w "") nadal twierdze ze tu bardziej naszym "wielkim bratem" jest Rafal (Rav) lub KrzysiekDidix pisze: Hehe...czyli jesteś ode mnie młodszy<i fajnie...bo głupio być najaktywniejszym<po Bartusiu>użytkownikiem forum ,a zarazem najmłodszym>.....
Ale ty Bartuś po prostu nie chcesz ,by uważano cię za najstarszego i bardzo się z tym zgadzam....
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak.Jak masz władze ,to jesteś uważany za starszego od razu.Gdybyśmy mogli pogadać z Ravem twarzą w twarz ,to wydaje mi się ,że nie sądził byś już tak <to nie znaczy ,że Rav jest jakiś niedorozwinięty...>...BH Daimaouji pisze:
Ta , ale ta Rav to ma charkter jakby byl starszy od nas wszytskich , czyzby dlatego ze jest Adminem?
Czy chcesz przez to powiedzieć, że się wywyższam?BH Daimaouji pisze:Ta , ale ta Rav to ma charkter jakby byl starszy od nas wszytskich , czyzby dlatego ze jest Adminem?Didix pisze:Spidera nie znam.Bywał na forum ,gdy ja miałem przerwę od neta.Gdy ja wróciłem ,on już nie wchodził ,więc nie wiedziałem ,że jest ktoś młodszy...BH Daimaouji pisze: E przeciez Spider jest najmlodszy! , a nie ty! Ale jakby co , mimo jestem tu "nastarszy" (chco nie lubie tego pojecia o mnie , temu dalem w "") nadal twierdze ze tu bardziej naszym "wielkim bratem" jest Rafal (Rav) lub Krzysiek
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Raczej nie <staje po stronie Bartusia>...wyjaśnienie w moim poprzednim poście...Rav pisze:Czy chcesz przez to powiedzieć, że się wywyższam?BH Daimaouji pisze:Ta , ale ta Rav to ma charkter jakby byl starszy od nas wszytskich , czyzby dlatego ze jest Adminem?Didix pisze: Spidera nie znam.Bywał na forum ,gdy ja miałem przerwę od neta.Gdy ja wróciłem ,on już nie wchodził ,więc nie wiedziałem ,że jest ktoś młodszy...