Arti adminem

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Arti adminem

Post autor: Rav »

Ponieważ nie mam zbytnio czasu, aby wchodzić co pięć minut na forum, czytać wszystkie posty, edytować, je, itp. dałem Artiemu prawa prawie-admina. A zatem - bójcie się! :P
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 11:57 am przez Rav, łącznie zmieniany 2 razy.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Arti adminem

Post autor: BH Daimaouji »

Rav pisze:Ponieważ nie mam zbytnio czasu, aby wchodzić co pięć minut na forum, czytać wszystkie posty, edytować, je, itp. dałem Artiemu prawa prawie-admina. A zatem - bójcie się! :P
Phi ja też byłem Admidem i też miałem wyszłość BTW Rav może byś dał nowych moderatorow np. mnie? Ze mną banów będzie więcej :twisted: i na forum się uspokoją
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Arti twierdzi, że ty prędzej jesteś kandydatem do bana...
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rav pisze:Arti twierdzi, że ty prędzej jesteś kandydatem do bana...
Phi to on tak twierdzi BTW już nie obrażam "ludzi" na forum BTW to nie jest chat Rav kun ale pomyśl ja jako mod ościedzić sobie kłopotów co powiesz Rav kun?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Może już nie obrażasz ale ostatnie starcia z Macixem były wręcz paskudne. Ale szykuję małą niespodziankę dla Ciebie. :D Na święta :P Byleby się więcej użytkowników zebrało :?
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Arti pisze:Może już nie obrażasz ale ostatnie starcia z Macixem były wręcz paskudne. Ale szykuję małą niespodziankę dla Ciebie. :D Na święta :P Byleby się więcej użytkowników zebrało :?
1.To ON zaczął

2.Nie mogę sie doczekać niespodzianki i też wierzę że tu będzie więcej użytkowników gdyż dobre forum to lepsze forum pozdro frends : Arti and Rav :P

3.No dobra już nie chcem być moderatorem , dobra Arti wesołego bycia Adimem życze ci dużo zabawy i banów przyjacielu.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Dziękuję też Ci życzę wesołych świąt. A co do banów to mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej. Bo przy dotychczasowej liczbie użytkowników nie można sobie pozwolić na takie zabawy. Ale nie wykorzystujcie tego bo będę bezlitosny :twisted: Jak możecie to rozreklamujcie forum i stronę jak tylko możecie.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany