E tak wladz , jakos ja zachowuje sie jak diabel to jeszcze policja nie przyjechala , po mnie (tak samo jak po (mroczna strone) Ziomstera) tak wiec , co to za @#$% zasady?!Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz).
Prawda czy falsz?
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Prawda czy falsz?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Prawda czy falsz?
BH Daimaouji pisze:E tak wladz , jakos ja zachowuje sie jak diabel to jeszcze policja nie przyjechala , po mnie (tak samo jak po (mroczna strone) Ziomstera) tak wiec , co to za @#$% zasady?!Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz).
"może" nie oznacza "musi"...przynajmniej póki sprawa nie jest poważna.może być przyczyną
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Prawda czy falsz?
No ta , gdyby uzytkownik ZABIL uzytkownika to BY bylo powazne wykroczenieRav pisze:BH Daimaouji pisze:E tak wladz , jakos ja zachowuje sie jak diabel to jeszcze policja nie przyjechala , po mnie (tak samo jak po (mroczna strone) Ziomstera) tak wiec , co to za @#$% zasady?!Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."może" nie oznacza "musi"...przynajmniej póki sprawa nie jest poważna.może być przyczyną
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przesli mi tez zwloki Didixa ok Dragon Fist kun?Dragon Fist pisze:Taq, to by była sprawa osobista, nie forumowa, pewnie nikt by się nawet nie przyznał w takiej sytuacji... Następnym razem pojadę do Ziomsteraz i go zabiję =]
Ostatnio zmieniony wt sty 03, 2006 6:19 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kurde przestawilem litery! (nie smiac sie z tego.....mowie serioDidix pisze:Zwłoki ,to ty się miałeś nazywać...BH Daimaouji pisze:Przesli mi tez zwolki Didixa ok Dragon Fist kun?Dragon Fist pisze:Taq, to by była sprawa osobista, nie forumowa, pewnie nikt by się nawet nie przyznał w takiej sytuacji... Następnym razem pojadę do Ziomsteraz i go zabiję =]
Update
Juz , "dzieki" jakby co
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019