ban dla ziomstera

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze:ZIOMSTER nie może czuć się swobodnie na forum jeśli jest poniżany .Przeprosił wszystkich ,a więc jeśli ty go obrażasz cały czas to jesteś naprawdę okrutny.Zrobił to co zrobił ,ale mamy nowy rok ,a stare sprawy idą w zapomnienie .ZIOMSTER nie napisał ani jedngo postu po tym jak go wyzywałeś od robaków (hehhehe).

PS.Naprawdę jest mi przykro ,że niektórzy nie umieją wybaczać błędów .
ZIOMSTEROWI musi być przykro skoro jest bezustannie wyzywany .
1.Ta to jego plan! Wy ludzie jestescie tepi jak buty :|
2.Nie jestem okrutny , poprostu daje mu nauczke :twisted:
2.E czy to miala byc obraza Wolak?! :evil:
3.I niech MU bedzie przykro , mnie to (cenzura)
Nie znalazłem żadnej obrazy BH .Prawdę mówiąc zwisa mi czy mu wybaczasz czy nie ,ale chodzi mi oto że nie ma co marnować czasu na wyzwiska i czas zająć się postami ,które coś dadzą forum .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze:ZIOMSTER nie może czuć się swobodnie na forum jeśli jest poniżany .Przeprosił wszystkich ,a więc jeśli ty go obrażasz cały czas to jesteś naprawdę okrutny.Zrobił to co zrobił ,ale mamy nowy rok ,a stare sprawy idą w zapomnienie .ZIOMSTER nie napisał ani jedngo postu po tym jak go wyzywałeś od robaków (hehhehe).

PS.Naprawdę jest mi przykro ,że niektórzy nie umieją wybaczać błędów .
ZIOMSTEROWI musi być przykro skoro jest bezustannie wyzywany .
1.Ta to jego plan! Wy ludzie jestescie tepi jak buty :|
2.Nie jestem okrutny , poprostu daje mu nauczke :twisted:
2.E czy to miala byc obraza Wolak?! :evil:
3.I niech MU bedzie przykro , mnie to (cenzura)
Nie znalazłem żadnej obrazy BH .Prawdę mówiąc zwisa mi czy mu wybaczasz czy nie ,ale chodzi mi oto że nie ma co marnować czasu na wyzwiska i czas zająć się postami ,które coś dadzą forum .
Heh , pisze posty najczesciej w dziale DB i RPG Makera :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Bardzo dobrze BH .Doceniam twój wkład czasowy w to forum (ile ty godzin siedzisz na forum?).Posty rosną ci w zastraszającym tempie .Mam nadzieję ,że zrobisz jakąś ciekawą gierkę na RPG makerze .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:Mam nadzieję ,że zrobisz jakąś ciekawą gierkę na RPG makerze .
OFF Topic

Hmmmmm planuje dodac historie "Atak (Super) Sajanow" do edycji gry Zajaca , wszak mam charset Vegeta z sajan sagi jako ssj , Thalesa , Kakarotta (zlego) itp.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Didix pisze:JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....
Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego? :twisted:

E fajne rymy , ale nie rozumiem ich , ta plan , ale nie rozumiem o co ci chodzi :|

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:
Didix pisze:JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....

E fajne rymy , ale nie rozumiem ich , ta plan , ale nie rozumiem o co ci chodzi :|
E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Didix pisze:
BH Daimaouji pisze:

E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....
No bo Ziomsterowi nalezy sie taka kara! Chyba nie mowisz ze mu wybaczasz po tym co ci zrobil :evil:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:
Didix pisze:
BH Daimaouji pisze: Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego? :twisted:

No bo Ziomsterowi nalezy sie taka kara! Chyba nie mowisz ze mu wybaczasz po tym co ci zrobil :evil:
Tak!Od tamtego czasu nic złego mi nie zrobił :evil: ...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Didix pisze:
BH Daimaouji pisze:
Didix pisze: E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....
Tak!Od tamtego czasu nic złego mi nie zrobił :evil: ...
Heh jestes dziwny :lol:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Hehe...to baaaaaardzo prawdopodobne... :wink:
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

BH Daimouji pisze:Wy ludzie jestescie tepi jak buty :|
BH Daimouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?
BH Daimouji pisze:Nic na to nie poradze ze jestescie robakami przeciez , tacy przeciez jestescie od pocztaku waszego powstania.
Dać mu ostrzeżenie? Cezar patrzy na kciuki tłumu.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rav pisze:
BH Daimouji pisze:Wy ludzie jestescie tepi jak buty :|
BH Daimouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?
BH Daimouji pisze:Nic na to nie poradze ze jestescie robakami przeciez , tacy przeciez jestescie od pocztaku waszego powstania.
Dać mu ostrzeżenie? Cezar patrzy na kciuki tłumu.
..........................................................

Ludzka rasa jest dziwna :| ........................................................

ale Rav (kun)! Banuejsz nie tego co trzeba , h.u.j. Ziomster jest twoim celem! (ech glupia cenzura)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Nie, ja nie jestem za... Ale trudno, ban już zapadł, jestem smutny, Rav kun, odbanujesz go jeszcze?
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Nie, ja nie jestem za... Ale trudno, ban już zapadł, jestem smutny, Rav kun, odbanujesz go jeszcze?
3 dni poczekasz i z BH pogadasz :D ...
Zablokowany