Nie znalazłem żadnej obrazy BH .Prawdę mówiąc zwisa mi czy mu wybaczasz czy nie ,ale chodzi mi oto że nie ma co marnować czasu na wyzwiska i czas zająć się postami ,które coś dadzą forum .BH Daimaouji pisze:1.Ta to jego plan! Wy ludzie jestescie tepi jak butyWolak pisze:ZIOMSTER nie może czuć się swobodnie na forum jeśli jest poniżany .Przeprosił wszystkich ,a więc jeśli ty go obrażasz cały czas to jesteś naprawdę okrutny.Zrobił to co zrobił ,ale mamy nowy rok ,a stare sprawy idą w zapomnienie .ZIOMSTER nie napisał ani jedngo postu po tym jak go wyzywałeś od robaków (hehhehe).
PS.Naprawdę jest mi przykro ,że niektórzy nie umieją wybaczać błędów .
ZIOMSTEROWI musi być przykro skoro jest bezustannie wyzywany .
2.Nie jestem okrutny , poprostu daje mu nauczke
2.E czy to miala byc obraza Wolak?!
3.I niech MU bedzie przykro , mnie to (cenzura)
ban dla ziomstera
Moderator: Moderatorzy
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh , pisze posty najczesciej w dziale DB i RPG MakeraWolak pisze:Nie znalazłem żadnej obrazy BH .Prawdę mówiąc zwisa mi czy mu wybaczasz czy nie ,ale chodzi mi oto że nie ma co marnować czasu na wyzwiska i czas zająć się postami ,które coś dadzą forum .BH Daimaouji pisze:1.Ta to jego plan! Wy ludzie jestescie tepi jak butyWolak pisze:ZIOMSTER nie może czuć się swobodnie na forum jeśli jest poniżany .Przeprosił wszystkich ,a więc jeśli ty go obrażasz cały czas to jesteś naprawdę okrutny.Zrobił to co zrobił ,ale mamy nowy rok ,a stare sprawy idą w zapomnienie .ZIOMSTER nie napisał ani jedngo postu po tym jak go wyzywałeś od robaków (hehhehe).
PS.Naprawdę jest mi przykro ,że niektórzy nie umieją wybaczać błędów .
ZIOMSTEROWI musi być przykro skoro jest bezustannie wyzywany .
2.Nie jestem okrutny , poprostu daje mu nauczke
2.E czy to miala byc obraza Wolak?!
3.I niech MU bedzie przykro , mnie to (cenzura)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OFF TopicWolak pisze:Mam nadzieję ,że zrobisz jakąś ciekawą gierkę na RPG makerze .
Hmmmmm planuje dodac historie "Atak (Super) Sajanow" do edycji gry Zajaca , wszak mam charset Vegeta z sajan sagi jako ssj , Thalesa , Kakarotta (zlego) itp.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?Didix pisze:JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....
E fajne rymy , ale nie rozumiem ich , ta plan , ale nie rozumiem o co ci chodzi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....BH Daimaouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?Didix pisze:JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No bo Ziomsterowi nalezy sie taka kara! Chyba nie mowisz ze mu wybaczasz po tym co ci zrobilDidix pisze:E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....BH Daimaouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?Didix pisze:JEŚLI KTOŚ MA TU PLAN ,TO JESTEŚ TO TY SAM!!!!!!!!!To ty masz zamiar tylko wykonać jakąś kłutnie!!!!!!!!.....<Ponownie Respect Wolak>....
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak!Od tamtego czasu nic złego mi nie zrobiłBH Daimaouji pisze:No bo Ziomsterowi nalezy sie taka kara! Chyba nie mowisz ze mu wybaczasz po tym co ci zrobilDidix pisze:E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom.....BH Daimaouji pisze: Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh jestes dziwnyDidix pisze:Tak!Od tamtego czasu nic złego mi nie zrobiłBH Daimaouji pisze:No bo Ziomsterowi nalezy sie taka kara! Chyba nie mowisz ze mu wybaczasz po tym co ci zrobilDidix pisze: E tam.Przez przypadek zrymowałem.Dobrze wiesz o co chodzi.Nie Ziomster ma plan tylko ty.Ty chcesz ,żeby wszyscy się kłucili ,a zwalasz na Ziom........
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH Daimouji pisze:Wy ludzie jestescie tepi jak buty
BH Daimouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?
Dać mu ostrzeżenie? Cezar patrzy na kciuki tłumu.BH Daimouji pisze:Nic na to nie poradze ze jestescie robakami przeciez , tacy przeciez jestescie od pocztaku waszego powstania.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
..........................................................Rav pisze:BH Daimouji pisze:Wy ludzie jestescie tepi jak butyBH Daimouji pisze:Heh a co , mam sie znizyc do waszego zlaosnego poziomu lduzkiego?Dać mu ostrzeżenie? Cezar patrzy na kciuki tłumu.BH Daimouji pisze:Nic na to nie poradze ze jestescie robakami przeciez , tacy przeciez jestescie od pocztaku waszego powstania.
Ludzka rasa jest dziwna
ale Rav (kun)! Banuejsz nie tego co trzeba , h.u.j. Ziomster jest twoim celem! (ech glupia cenzura)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon