"Dragon Ball AF - Evil Returns Saga"
Moderator: Moderatorzy
"Dragon Ball AF - Evil Returns Saga"
Pracuje od jakiegos czasu nad gra "Dragon Ball AF" ktora bedzie sie opierala nad moim pomyslem apropo DBAF.Gra bedzie opowiadac pierwsza czesc sagi fanficku ktory wymyslilem.Chcialbym abyscie wyrazili opinie na temat kilku pomyslow ktore zrodzily sie w mojej głowie.
NOWE FORMY:
Gohan SSJ3 , SSJ4
Kakarrotto SSJ5
Vegeta SSJ3 , SSJ4
Raditz SSJ3
Bardock SSJ
Gotenks SSJ4
Mam rowniez pomysl aby bebi za pomoca nameczanskiego dziecka stworzyl nowe smocze kule na namek ktore przeniosa go do czasow kiedy Kakarotto byl dzieckiem aby go zabic kiedy byl cienki
Glówna postacie w grze bylby oczywiscie Vegeta a Kakarotto pojawil by sie dopiero pod koniec gry w formie SSJ5
Gra zaczyna sie w zaswiatach a dokladniej w piekle gdzie babidi za pomoca swojej magi pomaga wszystkim zlym charakterom(zarowno tym z serialu jak i kilku z filmow) wydostac sie z piekla a Vegeta wraz z Uubem i pikkonem (byc moze postacie do sterowania w grze sie zmienia) postanawiaja wyslac ich spowrotem do zaswiatow
NOWE FORMY:
Gohan SSJ3 , SSJ4
Kakarrotto SSJ5
Vegeta SSJ3 , SSJ4
Raditz SSJ3
Bardock SSJ
Gotenks SSJ4
Mam rowniez pomysl aby bebi za pomoca nameczanskiego dziecka stworzyl nowe smocze kule na namek ktore przeniosa go do czasow kiedy Kakarotto byl dzieckiem aby go zabic kiedy byl cienki
Glówna postacie w grze bylby oczywiscie Vegeta a Kakarotto pojawil by sie dopiero pod koniec gry w formie SSJ5
Gra zaczyna sie w zaswiatach a dokladniej w piekle gdzie babidi za pomoca swojej magi pomaga wszystkim zlym charakterom(zarowno tym z serialu jak i kilku z filmow) wydostac sie z piekla a Vegeta wraz z Uubem i pikkonem (byc moze postacie do sterowania w grze sie zmienia) postanawiaja wyslac ich spowrotem do zaswiatow
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: "Dragon Ball AF - Evil Returns Saga"
E pokaz mi ten charset na pw ok?Vexeta pisze:Bardock SSJ
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Czarne wlosy?! A nie jakie mial jako normalny poziom? Wlosy ssj4 sa takie same jak w normalnym poziomie (wyjatek to Gogeta ktory ma czerwone wlosy a mial czarne w filmie 12) a nie zawsze czarne!Vexeta pisze:Hmm... Szczerze mowiac to przydalby sie Gotronk ssj4 jesli masz ochote to mozesz zrobic bylbym Ci bardzo wdzięcznyJeśli chodzi o wyglad to pozostawiam Ci dowolnosc byle tylko mial czarne wlosy no i oczywiscie siersc jak Kakarotto ssj4
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kurde! Wdizialem gdzies na images google zdjecie takie Gotronka ale nie moge znalesc! Sprobuje Deviantart wiecVexeta pisze:Wiem ale wg mnie troche dziwnie by wygladal w czarno-fioletowych wlosach
Update
Znalazlem tylko to http://tn3-1.deviantart.com/300W/fs4.de ... perBuu.jpg
Update 2
Znalazlem innego ktory moglby byc oryginalem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Błąd zauważyłem i zaraz poprawiłem <ponownie Respect Wolak>...Wolak pisze:Przepraszam Didix kolego ,ale zamieniłeś omyłkowo literkę ''f'' na ''d'' i wyszło dorum .Didix pisze:Niech zamieści go na dorum,by każdy mógł zagrać...adrian91 pisze:jak skończysz daj link
Mam nadzieję ,że gra będzie więcej niż przeciętna .Liczę na dużo dialogów i świetną fabułę .