Flashe DBZ

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Flashe DBZ

Post autor: BH Daimaouji »

Tu jest blad , GDYBY Wego zniszczyl Bu bu wszyscy w jego srodku by zginieli , poza tym skoro nawet Mystic Gohan ssj nie pokonal Majin Wega to jak niby Gotronk ssj3 moze go pokonac?! To nie mozliwe!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:
Tu jest blad , GDYBY Wego zniszczyl Bu bu wszyscy w jego srodku by zginieli , poza tym skoro nawet Mystic Gohan ssj nie pokonal Majin Wega to jak niby Gotronk ssj3 moze go pokonac?! To nie mozliwe!
O matko !!! BH jakbyś nie zauważył to są parodie ,a nie jakieś odtwarzanie tego samego co się wydarzyło .

PS.Najlepsza jest walka Goku z Unicronem .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ehhh, ja radze poszukać na ww.newgrounds.com walki Brolly vs. Mario, śmieszne, ale oryginalne, ma swój urok :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Walka z Mario rządzi ,ale jak giną przyjaciele ''Mariana'' i na końcu sam Marian to wtedy spadam z kszesła .

PS.Dobrze tak wąsatemu pedałkowi (tylko by w ''rury'' właził i wciągał kwiatki).
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Heh, ja tam nic do maria nie mam :twisted: Na newgrounds jest więcej filmików, jak komuś się chce, to niech szuka.

Polecam
Balamb in Garden - wszystkie 3 części
FFA+
Rockemon
Little FIghter - Wszystkie filmiki MaxR
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:
O matko !!! BH jakbyś nie zauważył to są parodie ,a nie jakieś odtwarzanie tego samego co się wydarzyło .
:evil: i co z tego ze parodia? OK zgodze sie ze Wujek Sknerus (w Duck TaleZ 2) MOZE pokonac Vegete , ale zeby wszyscy w srodku Bu Bu wrocili do normalnych rozmiarow po tym jak Wega zniszczyl Bu Bu?! Tworca tego flasha musial miec nasrane we lbie tworzac te gowno :lol:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Tak, na parodię się nie zalicza i wcale nie ma żadnej zgodności z tym, co by mogło być w DB, ale liczy się wysiłek autora...
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Tu nie chodzi o wierne odwzorowanie fabuły i realiów DB, tylko pokazanie własnej twórczości. Zaprezentować światu osobistych tworów, nad którymi męczyli się długi czas. Spróbujcie sami narysować tyle klatek i na dodatek w paincie? No prosze, troche więcej poparacia dla zdolnych i wytrwałych twórców.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Szpaner pisze:Tu nie chodzi o wierne odwzorowanie fabuły i realiów DB, tylko pokazanie własnej twórczości. Zaprezentować światu osobistych tworów, nad którymi męczyli się długi czas. Spróbujcie sami narysować tyle klatek i na dodatek w paincie? No prosze, troche więcej poparacia dla zdolnych i wytrwałych twórców.
No ta , poza "dziurami tworczosci" robia animacje prawie...jakby wzieli z anime , np. Majin Wego wyglada raz jak Majin Vegeta :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ