Najlepszy czarny charakter w db
Moderator: Moderatorzy
Najlepszy czarny charakter w db
Piszcie tu jaki czarny charakter najbardziej się wam podobał i dlaczego
- Dragon Fist
- A True Dragon
Najlepszym jest Brolly, a powodu wszyscy znają, jesli nie no to podam kilka:
zniszczył całą galaktyke
niszczył każdego na swojej drodze
i był legendarnym sajaninem 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmmmm
1.Brolly (powody podal Bartek)
2.Dzieciak Bu Bu - dziecko , wydaje fajne dzwieki , jest najsielneijszym dzieckiem we wszechswiecie , lubi slodycze
3.Vegeta - Tak , pierwszy sajan ktory mogl opanowac Ziemie , gdyby tylko ten "tepak" Yajirobe sie nie wtracil i nie obcial mu ogona
1.Brolly (powody podal Bartek)
2.Dzieciak Bu Bu - dziecko , wydaje fajne dzwieki , jest najsielneijszym dzieckiem we wszechswiecie , lubi slodycze
3.Vegeta - Tak , pierwszy sajan ktory mogl opanowac Ziemie , gdyby tylko ten "tepak" Yajirobe sie nie wtracil i nie obcial mu ogona
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Mi najbardziej podobał się Vejita, a potem Broly.
Vejita, dlatego, że miał zasady, których się trzymał. Do tego był bardzo dumny, a duma jest cechą, której mi w rzeczywistości brakuje
Broly - tutaj, chyba nie trzeba tłumaczyć. Jest to jednocześnie Legendarny Super Saiyan, jak i postać z najfajniejszym charakterem, pozornie spokojny saiyan(na normalnej formie), a po przemianach to "maszyna", która sieje zniszczenie
Vejita, dlatego, że miał zasady, których się trzymał. Do tego był bardzo dumny, a duma jest cechą, której mi w rzeczywistości brakuje
Broly - tutaj, chyba nie trzeba tłumaczyć. Jest to jednocześnie Legendarny Super Saiyan, jak i postać z najfajniejszym charakterem, pozornie spokojny saiyan(na normalnej formie), a po przemianach to "maszyna", która sieje zniszczenie
- Dragon Fist
- A True Dragon
Hehe, tego idzie się trzymać. Ja tam nigdy nie daję za wygraną, takl samo było jak się tłukłem z najsilniejszym gościem w szkole...Dae pisze:Do tego był bardzo dumny, a duma jest cechą, której mi w rzeczywistości brakuje
To chyba znaczy, że jest tutaj górąDidix pisze:Brolly wygrywa wszystkie zawody...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Heh nie potrzebnie to dales teraz jestem troche zlybobercik pisze:Moją ulubioną złą postacią jest Frezer. Jest silny, sprytny, miły. Ma coś w sobie takiego fajnego. Frezer the best (BH nie odzywaj się)
2.I tak mam to gdzies Freeze i tak troche lubie gdybym nie lubil nie gral bym jego 3 forma w BT
3.I znowu dales "BH" no dobra koniec z "Robertem"
4.Pisac ten post mialem lekko zly charakter
5.Frezer mily? A no tak , kto niby nie zabil tego smarkacza?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019