to ja
- BH Daimaouji
- SSJ 5
............. zboczeniec!Didix pisze:Pokaż co masz w spodniach -wtedy będę pewny ,że nie jesteś człowiekiem....BH Daimaouji pisze:Ludzie sa zalosni , blagac o litosc LOL co za banda cykorow
Ja i tak mu nigdy nie wybacze , nie jestem tak lagodny jak WYDidix pisze:Wiesz ,musisz się najpierw z dobrej strony pokazać ,by cię lepiej traktowano .Niby przeprosiłeś na PW ,ale to chyba jednak za mało ,aby tak od razu cię wielbić...
Pisz normalnie cioto!Ziomster pisze:kied ja juz naoprwade niejsetem taki niechcem bymnie tak traktowanwo
Raz n00bem , zawsze n00bemZIOMSTER na PW pisze:skladam wielkie przeprosiny mam nadziejie ze mi wybaczysz
Ostatnio zmieniony sob gru 31, 2005 12:03 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bo w końcu nie jesteś człowiekiem.Możesz to jakoś udowodnić?Chomiki chyba nie mają czego się wstydzić...BH Daimaouji pisze:............. zboczeniec!Didix pisze:Pokaż co masz w spodniach -wtedy będę pewny ,że nie jesteś człowiekiem....BH Daimaouji pisze:Ludzie sa zalosni , blagac o litosc LOL co za banda cykorow
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Didix pisze:Bo w końcu nie jesteś człowiekiem.Możesz to jakoś udowodnić?Chomiki chyba nie mają czego się wstydzić...BH Daimaouji pisze:............. zboczeniec!Didix pisze: Pokaż co masz w spodniach -wtedy będę pewny ,że nie jesteś człowiekiem....
I TAK , kosmici TEZ maja genitalia wiec czemu mam sparwdzac te istote ktora maja chlopcy (nie wazne czy moga sie rozmazac czy nie)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mwa ha ha ha wiedzialem ze bedziesz mial moja strone Dragon Fist kunDragon Fist pisze:Hmmm... Dobra, nie jestem w stanie wybaczyć Ziomsterowi, tak samo jak ty, BH, ale jak go Rav odbanował, to możemy poczekać, ale tym razem wystarczy jeden niewłaściwy post i Ziomster leży i kwiczy jak dzika świna
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.no co Krzysiek , cieszcie sie ze traktuje was na ogol lagodnieWolak pisze:Bardzo chciał wrócić na forum ,a BH zachowuje się gorzej od niego wyzywając od insektów itp. Chłopak może miał zły dzień i dlatego wyniknęły kłótnie i poszły słowa
2.on nie mial zlego dnia , to n00b i tyle
3.ta bardzo chcial wrocic na forum? ta! bardzo chcial wrocic zebysmy go obrazali znowu
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Chciales powiedzies Czlowiekiem a nie Ziemianinem , mam racje? Ziemianin i Czlowiek to dwie rozne rzeczy np. Androidy SA Ziemianami a ludzmi niekris13 pisze:btw a jeszcze jedno niech czsami nikt nienazywa mnie ziemianinem tylko sayianinem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Faktycznie, on mówi tak jakby się wstydził ziemi, chociaż pewnie nieumyślnie. Mogą być nast porównania:BH Daimaouji pisze:Chciales powiedzies Czlowiekiem a nie Ziemianinem , mam racje? Ziemianin i Czlowiek to dwie rozne rzeczy np. Androidy SA Ziemianami a ludzmi niekris13 pisze:btw a jeszcze jedno niech czsami nikt nienazywa mnie ziemianinem tylko sayianinem
Ziemianin<=>Vegetyńczyk/Vegetanin(bo to "rodzinna planeta;troche głupio brzmi)
Człowiek<=>Saiyan
To jest faktycznie różnica. Ja naprzykłąd mógłbym powiedzieć, żę jestem ziemianinem, ale Saiyanem.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dokladnie!dae pisze:Faktycznie, on mówi tak jakby się wstydził ziemi, chociaż pewnie nieumyślnie. Mogą być nast porównania:BH Daimaouji pisze:Chciales powiedzies Czlowiekiem a nie Ziemianinem , mam racje? Ziemianin i Czlowiek to dwie rozne rzeczy np. Androidy SA Ziemianami a ludzmi niekris13 pisze:btw a jeszcze jedno niech czsami nikt nienazywa mnie ziemianinem tylko sayianinem
Ziemianin<=>Vegetyńczyk/Vegetanin(bo to "rodzinna planeta;troche głupio brzmi)
Człowiek<=>Saiyan
To jest faktycznie różnica. Ja naprzykłąd mógłbym powiedzieć, żę jestem ziemianinem, ale Saiyanem.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019