mam pytanie

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

adrian91 pisze:ta tylko ja przszłem 100% każdej sagi i tam gdzie pisz o postaciach nie ma już wolnego miejsca
100 % GRY !!!Mam na myśli zaliczenie całej gry na 100 % ,a takie coś zajmuje ok.150 godzin gry .Napewno nie zebrałeś wszystkich strojów ,nie odblokowałeś wszystkich poziomów trudności ,nie zakupiłeś ze sklepu 100 % kapsułek .Nie przeszedłeś gry na najwyższym poziomie trudności (Z3 ) i nie zaliczyłeś każdego trybu wliczają cały trening challenge .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

ale tu nie kupujesz kapsułek nie ma takich rzeczy to sie rużni od poprzednich częsci
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Aha .Szczerze mówiąc mam problemy z odpaleniem tej gry ,dlatego mogę się mylić w paru sprawach .Jestem tylko pewien sekretnych walk ,poziomu trudności Z3 i postaci ,które podał BH w poście .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Pewnie masz inna wersje BT , bo u mnie nie ma miejsca na smoczy radar , jest miejsce na haslo , ale ok , zmienie stopien na trudny i sprobuje odblokowac inne rzeczy ok? Mam nadzieje ze mi sie uda

BTW

Jakich sklepow?! Tam sie nie kupuje kapsulek , i tam wogle nie ma kapsulek , tam sa kolczyki potara! Lepiej Krzysiek uruchom dobrze BT bo nas wprowadzasz w blad!

Ale ta jak PAN mozna oblokowac w tej grze to czekam , chetnie nia zagram niz jej matka :evil:
Ostatnio zmieniony wt gru 27, 2005 9:40 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Tylko pamiętaj ,że to musi być najwyższy poziom trudności jaki obecnie masz .Jak przejdziesz grę na tym poziomie to odblokują się kolejno poziomy :Z,Z2 i Z3 .Powodzenia .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:Tylko pamiętaj ,że to musi być najwyższy poziom trudności jaki obecnie masz .Jak przejdziesz grę na tym poziomie to odblokują się kolejno poziomy :Z,Z2 i Z3 .Powodzenia .
To co teraz mam zrobic? Zmienic stopien trudnosci na hard? Bo przeszlem juz wszystkie misje i nie wiem co dalej

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

dobra jak wezme na ten poziom trudności to gdzie ja to mam wszystko odblokowaci
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki? :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze:Chodzi oto ,żeby przejść obojętnie jaką sagę na najwyższym poziomie trudności .Jak przejdziesz gierkę dowolną postacią dostaniesz kolejny ,wyższy poziom trudności i tak powtarzasz ,aż do czasu otrzymania Z3 (czyli jak zdobywasz Z to przechodzisz na tym poziomie grę itd. ).
jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki? :?
Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:
Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .
Hmmmmm ale przeciez Z Battle gate przechodzi sie wymieniona postacia a nei jedna , zapewne twoja wersja BT to polaczenie B3 i BT

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze: jest jeden maly problem , gdy gralem na trybie latwym a potem zmienilem na tryb normalny , bylo tak samo , a moze , z racji ze sa dodatkowe poziomy trudnosci sa dodatkowe walki? :?
Hmmmmm ale przeciez Z Battle gate przechodzi sie wymieniona postacia a nei jedna , zapewne twoja wersja BT to polaczenie B3 i BT
Napisałem ,że wystarczy przejść grę na najwyzszym poziomie trudności .Nieważne kim i czym .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze: Nie widzę związku z tym co napisałem .Niby co było tak samo .Przecież ja tu mówię o nowych poziomach trudności .
Napisałem ,że wystarczy przejść grę na najwyzszym poziomie trudności .Nieważne kim i czym .
OK jak bede gral sprobuje

Update

ok zebralem 7 kul dalem kod na haslo , potem zmienilem na poziom trudny , pokonalem Baby'ego i nie mam rzadnych nowych postaci (spodziewalem sie Pan)! Napewno mozna ich odblokowac w tej grze?

Update2
Daizenshuu EX pisze:These screens all come from a 100%-completed version of the Japanese release of the game. As the game received a near-simultaneous release worldwide, there are no extra characters anticipated to surface.
Napewno mozna odblokowac wiecej postaci niz 90?! Bo te info mowi ze nie

Mozesz dac obrazek? Bo nie jestem pewny czy ci uwierzyc :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

ma ktoś kody do dragon ball z budokai tenkachi
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

adrian91 pisze:ma ktoś kody do dragon ball z budokai tenkachi
Jeśli chciałbyś użyć kodów do tej gry to musisz posiadać ''przystawkę '' Action Replay Max (199 zł ).Nie mam pojęcia po co komu kody ?Przecież to psuje całą zabawę i przyjemność z gry .

BH przejście gry na najwyższym poziome trudności daje wyższy poziom trudności ,ale postaci nie daje nowych .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ