Stare Gry
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK moje ulubione rare games
Atari - Nadral , Montezuma's revenge , Boulder dash
Pegazus - Żółwie ninja , Piątek 13 , hacki gier
, klasyczne gry
Super nintendo - Super mario world , Super mario kart
Atari - Nadral , Montezuma's revenge , Boulder dash
Pegazus - Żółwie ninja , Piątek 13 , hacki gier
Super nintendo - Super mario world , Super mario kart
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A ja mam osobiście : Atari , Pegazusa (polystation od kuzynki) , Super nindentomacix pisze:Ja miałem amige i comodore,pegasuza chyba też ale lipe gry były na cały ten sprzęt jak porównać gta san andres a mario![]()
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Arti wejdź na http://independent-software.jareks.net/ to jest strona ze starymi grami, polecam wszystkim, ktorzy lubią stare gierki.
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Rob3rt SSJ2
- Przeciętny wojownik
GTA 2...Falaut...myślałem że chodzi wam o te starsze gry '96>'
anyway pamietam jak dostałem Legendary Super Warriors na moją konsolke. Całe dnie pykałem w to! Potem koledzy przechodzili....ah....a na Amige....Pegasusa....Goal 3,Hostages,Duck,Pole Walki itp itd... aż sie łezka w oczku kręci !!
anyway pamietam jak dostałem Legendary Super Warriors na moją konsolke. Całe dnie pykałem w to! Potem koledzy przechodzili....ah....a na Amige....Pegasusa....Goal 3,Hostages,Duck,Pole Walki itp itd... aż sie łezka w oczku kręci !!
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !