Dragon Ball z dubbingiem w TVN 7 !!(Linda jako GOKU )
Moderator: Moderatorzy
ciekawe co ich powstrzymuje??może zasypiemy ich skrzynke??może o to im chodzi żebyśmy o niego prośili?/
a to jedni!
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Dragon Ball z dubbingiem w TVN 7 !!(Linda jako GOKU )
Dowiedziałem się paru rzeczy z tej samej prasy. Głos pod Goku będzie podkładać jednak nie Bogusław Linda, a Andrzej Grabowski. Vegeta będzie natomiast mówił głosem Mandaryny, a pod Piccolo głos będzie podkładać sam Krzysztof Ibisz. To będzie naprawdę zabawne...a raczej żałosne.Wolak pisze:Wedlug prasy niedlugo zostanie ponownie wyemitowana seria Dragon Ball na TVN & , ale z polskim dubbingie , ja tego nie obejrze to bedzie syf !!!
Z tej samej prasy wiadomo też, że niestety wszystkie sceny walk zostaną ocenzurowane z walki. To znaczy chwile po tym, jak przeciwnicy staną do walki, walka zostanie zakończona. Ludzie z TVN-u tłumaczą to tym, że "Walki w tym serialu są bardzo brutalne i krwawe, a to może negatywnie wpływać na psychikę młodych odbiorców.".
Co więcej, odcinki DB będą przerywane w połowie reklamami. Ludzie z TVN-u tłumaczą się, że muszą mieć skądś pieniądze na emisję tego Anime.
Niestety zostaną także wycięte wszystkie sceny z Zaświatów, gdyż moherowa koalicja, która do tego czasu przejmie już kontrolę nad mediami, uważa, że to heretyzm. W prasie można już przeczytać oficjalną wypowiedź na ten temat działacza politycznego z LPR. (Wypowiedź z 19 grudnia b.r.).
PS: "Bankowo" za miesiąc będzie też DBAF oraz film z aktorami DBZ, a na ulicach "bankowo" będą biegać podpalone pingwiny. Wiem to z bardzo wiarygodnego źródła, którego jednak niestety nie mogę ujawnić. Stanie się tak na 99,999999999%. Dowiedziałem się o tym wszystkiego z pewnej bardzo wiarygodnej gazety, której nazwy jednak nie podam, ponieważ nie ma ona znaczenia.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Majin Rav doprawdy sie nabijal z ciebie wolak , nalezalo ci sie 
Ja proponuje tak
Jaroslaw Domin - Bardock , Kakarotto (I)
Agata Gawronska - Chi Chi , Bulma , C 18 , Kakarotto (II) , Son Gohan , Son Goten
Krystyna Feldman - Freeza , Baba
itp.
ta , Krystyna Feldman jako Baba to nie moj pomysl!
Hmmmmm a nie na odwrot? Od kiedy glos demonicznego ksiecia podklada kobieta , a wielkiego dziecka chlopak? To nie ma sensu (to pierwsze)Majin Rav pisze:Dowiedziałem się paru rzeczy z tej samej prasy. Głos pod Goku będzie podkładać jednak nie Bogusław Linda, a Andrzej Grabowski. Vegeta będzie natomiast mówił głosem Mandaryny
Ja proponuje tak
Jaroslaw Domin - Bardock , Kakarotto (I)
Agata Gawronska - Chi Chi , Bulma , C 18 , Kakarotto (II) , Son Gohan , Son Goten
Krystyna Feldman - Freeza , Baba
itp.
ta , Krystyna Feldman jako Baba to nie moj pomysl!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Fajnie się żart potoczył, pewnie conajmniej trzy osoby to łyknęły, ale prawdą jest, że od Marca roku 2005 będzie w TV emitowany DB z lektorem polskim, w wersji angielskiej. Czekamy z niecierpliwością na Db, cenzura będzie taka sama jak przy ostatnich emisjach DB...
a ilu z was w to uwiezryło, żeby nie było, też się zbijam:P
Podaj źródło tej informacji albo rozstrzelamDragon Fist pisze:Fajnie się żart potoczył, pewnie conajmniej trzy osoby to łyknęły, ale prawdą jest, że od Marca roku 2005 będzie w TV emitowany DB z lektorem polskim, w wersji angielskiej. Czekamy z niecierpliwością na Db, cenzura będzie taka sama jak przy ostatnich emisjach DB...
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jab ym woall ze muzyka byla by oryginalna , ale spiewali by je polscy aktorzy , np. Natalia Kukulska spiewa intro itp.adrian91 pisze:ciekawe jakie by były pdkłady muzyczne
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie tylko w USA , reszta kraju tylko mixuje intra i koncowki lub daje nowe (BTW niemieckie intro DB rocks!)adrian91 pisze:pewnie tak w każdym kraju są inne pdkłady muzyczne
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019