Opinia o Kakarottcie
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Nie jestem stary!Didix pisze:Nie mam .Ale stary.Nie znałeś go od ok.20 lat.Przyjeżdża ,karze ci mordować ,zabiera twoje dziecko i chce je zabić.Takiego to na miejscu %$&^%^.
2.Mi to nie nie przeszkadza , chetnei pozabijam
3.NIGDY nie chcem miec dziecka!!! Ja SAM jestem dzieckiem!!!!!! BTW co mnie obchodzi jakis smarkacz?!
4.Chce go zabic JESLI Kakarotto nie wykona zadania
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
Nie przeszadzasz, może fuzje Radima z BubuBH Daimaouji pisze:No maly problem , w mojej grze , ON przrywa walke z Radimem bo to jego brat! OMG Nalezala sie mu smierc z reki fuzji Radima i Piccolo jr tamDidix pisze:Mięczak ....boże jak on mógł wtedy póścić ogon Raditza....
A co do poszczenia , to TY tez poscil bys ogon swojego starszego brata (o ile go masz)
Kurde wszyscy prawie się Songa czepną, gdyby nie on to nie było by DB. Vegeta by przylecial zniszczył i poleciał, sryy wystasrczy tylko ta miernota Raditz. Scerze w fabule DB jest coś takiego, żę wszyscy wygrywają praktycznie z czyjąś pomocą.
P.S BH czego ty nie wymyślisz może Złego niedorozwiniętego obojniaka-brata lub siostrę Raditza
Te i twoje dark sagi kurde nic się z DB oprócz charów nie pokrywa, nawet inne charaktery.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Bu Bu byl wtedy gdy Majin Vegeta uwolnil go , a czas akcji jest w sajan sadze! Wiec to bardzo glupi pomysl , chco planuje dac do edycji gry OD Zajaca ze Bu Bu sie pojawiaPost PP3088 jest zbyt denerwujacy zeby go zacytowac
2.Raditz to nie mornieta , gdyby Kakarotto nie trenowal zostal by miernota (zreszta Kakarotto ma wieksze IQ od Nappy , zapewne Vegete dal by go na vicek omadnroa gdyby nie uderzyl sie w leb choc po wysluchaniu odpowiedzi na forum www.daizex.com Kakarotto chyba nie mial by nawet udownic , jak grozny jest) , zreszta starszi bracia ZAWSZE sa silniejszi od swoich mlodszych braci , patrz na Coolera , a to ze Kakarotto przeslignal Radima to z 2 powodow:
a)Radim zostal zapomniany , nie trenowal , a Kakarotto tak
b)Radim to wrog , wrogowie maja taki sam poziom mocy
3.To nie bylo smieszne
4.Jedyny niedorozwoj TU to Kakarotto , pewnie dlatego go nie lubie od Radima , jezu jakbym chcial ZABIC tych co pisza bzdety ze Radim to najslabszy sajan
5.No ta masz troche racji (ze bez Kakarotta niebylo by DB) , choc zawsze pan Akira by dal innego bohatera
6.A pomyslec ze uwazalem ciebie za przyjaciela , okazuje sie jednak ze jestes gorszym diablem od Kenyana!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH nie jestem tu by się kłócić, wyrażam tylko swą opinie. Wiesz nie uznaje za bardzo jakiś sojuszów, traktuje ludzi równo, czyli po jakości postów. Wiesz najgorszy nie jesteś, ale masz dziwne teorie. Jak Raditz może być silniejszy od Goku-to miernota. Rozumiem lubujesz go, ale spójrz prawdze w oczy.
A teraz bonusik^^ Gdybym byl Big Hamsterem napisałbym
Muhahaha ty robalu nie jestem diabłem jestem demonem i czystym wcieleniem zła, zginiesz prawiąc herezje.
A teraz bonusik^^ Gdybym byl Big Hamsterem napisałbym
Muhahaha ty robalu nie jestem diabłem jestem demonem i czystym wcieleniem zła, zginiesz prawiąc herezje.
Kris (18-07-2008 22:04)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A kto sie kloci , ja tylko mowie fakty bo mnie denerwuje ze wy obrazacie Radima , a nie np. Nappe lub Kakarotta , ci dwaj sajanowie to doprawdy miernoty!pp3088 pisze:BH nie jestem tu by się kłócić, wyrażam tylko swą opinie. Wiesz nie uznaje za bardzo jakiś sojuszów, traktuje ludzi równo, czyli po jakości postów. Wiesz najgorszy nie jesteś, ale masz dziwne teorie. Jak Raditz może być silniejszy od Goku-to miernota. Rozumiem lubujesz go, ale spójrz prawdze w oczy.
2.Ty tez spojrz wprawdzie w oczy , Kakarotto to miernota! Nic sie nie nauczyl podczas walki z bratem , sajanom nie mozna ufac! A on nadal im ufa heh (i ma za swoje purchawa , lubilem jak Vegeta kun go walnal w kark)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Farmer (jakbys nie wiedzial , choc wg filmow , to nawet Sansho) , Kakarotto umarl dopiero potempp3088 pisze:Chłopcze doprawdy jaki był pierwszy umarły w DBZ?? Czekam na odpowiedź. Co do KKRT nie zależy to od jego IQ tylko od podejścia, choć inteligencja nie grzeszył. Po za tym za drugim razem już go nie puścił.
2.I wlasnie sie wyglupil , ta poswiecil sie dla przyjaciol i dla zwierzat , ale dla tych "Scierw" Ziemii (czytaj ludzi , och jak ich Nienawidze! Nienawidze! Nienawidze!) tez. Boze , Bardock musial miec wstydliwa mine w piekle gdy sie o tym dowiedzial!
3.No chociaz sie "klaun" czegos nauczyl , ale i tak nie w 100%!
4.To nie offtopic jakby co!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na poczatku byl slaby jak czlowiek , ale skoro to serial dla dzieci , glowny bohater staje sie silniejszy , bla bla blaRobert pisze:silny
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Goku jest spoko, i napewno lepszy od bardocka . BH pożałowałbyś tego co napisałeś, bo jakbys miał dziecko i by ci zgineło to byś napewno rozpaczał. I nie rób z siebie mena, że cie to nie obchodzi, że twoje dziecko zmarło. Mówisz ludzie to ścierwa itp. to nie miej dziewczyny,przyjaciół itp. -.- A gdyby nie Goku to Vegeta by też zginoł od Buu.
BTW. Ja też lubie bardziej zwierzęta od ludzi bo zwierzęta zasługują żeby żyć na ziemi, a my niestety nie. ;/
BTW. Ja też lubie bardziej zwierzęta od ludzi bo zwierzęta zasługują żeby żyć na ziemi, a my niestety nie. ;/