Dragon Ball z dubbingiem w TVN 7 !!(Linda jako GOKU )

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ozak_ssj
Oozaru

Post autor: ozak_ssj »

ciekawe co ich powstrzymuje??może zasypiemy ich skrzynke??może o to im chodzi żebyśmy o niego prośili?/ :evil: :evil: :evil: a to jedni!
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki :D
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

dla mnie to by była lipa ja sobie tego nie wyobrażam Linda-Songo a może vegeta-Szturc
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

jakby linda jako goku to by źle było i tak dubing był by skopany
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Re: Dragon Ball z dubbingiem w TVN 7 !!(Linda jako GOKU )

Post autor: Rav »

Wolak pisze:Wedlug prasy niedlugo zostanie ponownie wyemitowana seria Dragon Ball na TVN & , ale z polskim dubbingie , ja tego nie obejrze to bedzie syf !!!
Dowiedziałem się paru rzeczy z tej samej prasy. Głos pod Goku będzie podkładać jednak nie Bogusław Linda, a Andrzej Grabowski. Vegeta będzie natomiast mówił głosem Mandaryny, a pod Piccolo głos będzie podkładać sam Krzysztof Ibisz. To będzie naprawdę zabawne...a raczej żałosne.

Z tej samej prasy wiadomo też, że niestety wszystkie sceny walk zostaną ocenzurowane z walki. To znaczy chwile po tym, jak przeciwnicy staną do walki, walka zostanie zakończona. Ludzie z TVN-u tłumaczą to tym, że "Walki w tym serialu są bardzo brutalne i krwawe, a to może negatywnie wpływać na psychikę młodych odbiorców.".

Co więcej, odcinki DB będą przerywane w połowie reklamami. Ludzie z TVN-u tłumaczą się, że muszą mieć skądś pieniądze na emisję tego Anime.

Niestety zostaną także wycięte wszystkie sceny z Zaświatów, gdyż moherowa koalicja, która do tego czasu przejmie już kontrolę nad mediami, uważa, że to heretyzm. W prasie można już przeczytać oficjalną wypowiedź na ten temat działacza politycznego z LPR. (Wypowiedź z 19 grudnia b.r.).

PS: "Bankowo" za miesiąc będzie też DBAF oraz film z aktorami DBZ, a na ulicach "bankowo" będą biegać podpalone pingwiny. Wiem to z bardzo wiarygodnego źródła, którego jednak niestety nie mogę ujawnić. Stanie się tak na 99,999999999%. Dowiedziałem się o tym wszystkiego z pewnej bardzo wiarygodnej gazety, której nazwy jednak nie podam, ponieważ nie ma ona znaczenia.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Ten dubbing to kit ,a Rav sobie zrobił jajca (chyba nie łyknąłeś tego kitu ?).Ja napisałem ten temat jakieś parę miesięcy temu ,żeby wzbudzić zainteresowanie .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Majin Rav doprawdy sie nabijal z ciebie wolak , nalezalo ci sie :lol:
Majin Rav pisze:Dowiedziałem się paru rzeczy z tej samej prasy. Głos pod Goku będzie podkładać jednak nie Bogusław Linda, a Andrzej Grabowski. Vegeta będzie natomiast mówił głosem Mandaryny
Hmmmmm a nie na odwrot? Od kiedy glos demonicznego ksiecia podklada kobieta , a wielkiego dziecka chlopak? To nie ma sensu (to pierwsze)

Ja proponuje tak

Jaroslaw Domin - Bardock , Kakarotto (I)
Agata Gawronska - Chi Chi , Bulma , C 18 , Kakarotto (II) , Son Gohan , Son Goten
Krystyna Feldman - Freeza , Baba

itp.

ta , Krystyna Feldman jako Baba to nie moj pomysl!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Wolak pisze:Ten dubbing to kit ,a Rav sobie zrobił jajca (chyba nie łyknąłeś tego kitu ?).Ja napisałem ten temat jakieś parę miesięcy temu ,żeby wzbudzić zainteresowanie .
Ty zażartowałeś, ja kontynuowałem żart :)
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Fajnie się żart potoczył, pewnie conajmniej trzy osoby to łyknęły, ale prawdą jest, że od Marca roku 2005 będzie w TV emitowany DB z lektorem polskim, w wersji angielskiej. Czekamy z niecierpliwością na Db, cenzura będzie taka sama jak przy ostatnich emisjach DB...

a ilu z was w to uwiezryło, żeby nie było, też się zbijam:P
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Dragon Fist pisze:Fajnie się żart potoczył, pewnie conajmniej trzy osoby to łyknęły, ale prawdą jest, że od Marca roku 2005 będzie w TV emitowany DB z lektorem polskim, w wersji angielskiej. Czekamy z niecierpliwością na Db, cenzura będzie taka sama jak przy ostatnich emisjach DB...
a ilu z was w to uwiezryło, żeby nie było, też się zbijam:P
Podaj źródło tej informacji albo rozstrzelam :twisted:
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Źródło tego info zrodziło się w mojej głowie pół godziny temu :devil:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

adrian91 pisze:ciekawe jakie by były pdkłady muzyczne
Jab ym woall ze muzyka byla by oryginalna , ale spiewali by je polscy aktorzy , np. Natalia Kukulska spiewa intro itp.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

adrian91 pisze:pewnie tak w każdym kraju są inne pdkłady muzyczne
Nie tylko w USA , reszta kraju tylko mixuje intra i koncowki lub daje nowe (BTW niemieckie intro DB rocks!)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

w usa lipne mają podkłady
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
adrian91 pisze:pewnie tak w każdym kraju są inne pdkłady muzyczne
Nie tylko w USA , reszta kraju tylko mixuje intra i koncowki lub daje nowe (BTW niemieckie intro DB rocks!)
Fajne intro DB ma Hiszpania.
ODPOWIEDZ