Genezy waszych pseudo
Moderator: Moderatorzy
- Dragon Fist
- A True Dragon
Moje wzięło się od mojego idola z gier -Tommy`ego Vercetti. Wcześniej miałem pseudo ułożone ze swojego imienia i nazwiska
Grand12 powstało w poścpiechu bez zastanowienia.
Max-X powstało, gdy oglądałem Shaman King na Jetix Max.
ernest- wymysliłem niedawno nie wiem po co
SuperPippo - od mojego idola piłkarskiego - Pippo Inzaghi`ego.
Shattenberg- nazwa skoczni narciarskiej. Nie wiem skąd się wzięło.
Kod: Zaznacz cały
michalmalyszMax-X powstało, gdy oglądałem Shaman King na Jetix Max.
ernest- wymysliłem niedawno nie wiem po co
SuperPippo - od mojego idola piłkarskiego - Pippo Inzaghi`ego.
Shattenberg- nazwa skoczni narciarskiej. Nie wiem skąd się wzięło.
bobercik - wymyślił wujek, potem polubił to przezwisko kolega Barzezo, a potem to już wszyscy
Ostatnio zmieniony pn lis 13, 2006 9:19 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Inny nick co uzywam na forum Bardocka (ta , tego postaci od mugena) to Fils de Bardack (BH) , zapewne znacie juz "BH" . ale co znaczy "Fils de Bardack"? Proste! Ogladajac special telewizyjny z Bardockiem lub/i film 8 w wersji francuskiej zgadniecie ze to "Syn Bardocka" oczywiscie tam (na forum) , zamiast nazywac mnie poprostu "BH" nazywaja czasami mnie "Fils de Bardack (BH)" lub "Zfikowany (czy jakos tak) Bardock" (Kiepskie tlumaczenie Sharka ssj7 , ale LOL z niego
) oraz Bardock/Bardack (tez nie znaja tlumaczenia)
Oczywiscie Fils de Bardock to tylko po to zeby zrobic zeby nazwa pasowala , tak naprawde jestem poprostu "BH" (nadal)
Wiecej nickow potem
Oczywiscie Fils de Bardock to tylko po to zeby zrobic zeby nazwa pasowala , tak naprawde jestem poprostu "BH" (nadal)
Wiecej nickow potem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec mowisz ze walczyles sam z soba? LOL ale ciekawieRobert pisze:Zapomniałem o jeszcze jednej ksywie. Jest to Sesshomaru - moje drugie wcielenie w fan fick'ach.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hmmm, napierw bylo Pitri bo tak sie nazywal kot (kiedys) najlepszego kumpla, a ja lubialem strasznie koty a w szczegolnosci tego kota
. Pamietam ze potem w szkole jakos w 6 klasie moze 5 wpisalem w xp co jest takie cos w panelu sterowania ze Sam czyta to co napiszesz Pitri i przeczytal Pajtri jakos tak i sam sie tak nazwalem i na mnie tak co niektorzy mowili
. Potem Moj ziomal Rado zaczol na mnie wolac Pitti i po jakims czasie mi sie to spodobalo i tak juz zostalo, teraz ziomki mowia na mnie Pitti
.
Zapomnialbym dodac, ze teraz doszedl nick hollowa uwiezionego w moim ciele-Pittie
.
Innych nickow nie chce mi sie wyjasniac zbytnio takich pobocznych.. hmmm moze powiem tylko o paru.
Pittulinka-tak zabawnie wola na mnie od czasu do czasu Sinjulinka
Petitek-kolezance wymyslilem xywke Chrupek, a ona na mnie Petitek i tak dalej mowi na mnie od tamtego czasu
SEX BOMB!-tak wola na mnie od czasu do czasu Krövka a ja na Niego
Zapomnialbym dodac, ze teraz doszedl nick hollowa uwiezionego w moim ciele-Pittie
Innych nickow nie chce mi sie wyjasniac zbytnio takich pobocznych.. hmmm moze powiem tylko o paru.
Petitek-kolezance wymyslilem xywke Chrupek, a ona na mnie Petitek i tak dalej mowi na mnie od tamtego czasu

I'll become The King of Pirates!
Raczej co sie dzieje poza XDBliz pisze:Cytat:
Co sie dzieje z tym forum O_O
To tak troche pol zartem pol serio dlatego dalem lola na koncu ;p. Krövka sam na siebie wolal SEX BOMB, a ja mysle ze nie musze tego wolackrova pisze:Pitti napisał/a:
O_OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
<spampost>

I'll become The King of Pirates!
Bliz-zard ( na poczekaniu:P potrzebowalem nicka,a ze lubialem gry tej wytworni o to mamy co mamy
)
Prezes - bo sie opiekuje moja dzialka na ktorej sa fajne imprezy i ktos powiedzial, ze sie zachowuje jak Prezes
Komanods- bo na dni Nowej Soli obalalem Komandosy z Żabki
Gumi- historia z 3kl. podstawowki, kiedy to mlodszy brat mojego rowiesnika owczesnego powiedzial na mnie Gumiś O_o
Dodam,ze wszystkie funkcjonuja do dzisiaj:)
Prezes - bo sie opiekuje moja dzialka na ktorej sa fajne imprezy i ktos powiedzial, ze sie zachowuje jak Prezes
Komanods- bo na dni Nowej Soli obalalem Komandosy z Żabki
Gumi- historia z 3kl. podstawowki, kiedy to mlodszy brat mojego rowiesnika owczesnego powiedzial na mnie Gumiś O_o
Dodam,ze wszystkie funkcjonuja do dzisiaj:)