Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
- Shadow_of_Fear
- Przeciętny wojownik
- Kontakt:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Usunelem z listy , Krzyska bo mnie denerwuje i moze usune Dragon Fista , bo denerwuje mnie jego dobre (typowe u dobrego Kakarotta) serce ze usuwa ostrzezenia na forum DBMP!

Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Jeszcze bardziej lubię BH, za to że mnie przestawił na właściwe tryby(Evil), ja też nie jestem jakimś człowiekiem, tylko Saiyaninem, a nie ziemskim ścierwem.
Didixa też, więcej się kumplujemy.
Oczywiście Rav'a, spoko Admin, fajny kolega(nie jest moim kolegą(szkoda że nie), ale dla innych to pewnie fajny), ciekawe ile ma lat, mi się zdaje że 17, ktoś mi powie?

Didixa też, więcej się kumplujemy.
Oczywiście Rav'a, spoko Admin, fajny kolega(nie jest moim kolegą(szkoda że nie), ale dla innych to pewnie fajny), ciekawe ile ma lat, mi się zdaje że 17, ktoś mi powie?
o ile sie niemyle to w dziale "redakcja" na stronce jest podany wiek każdego członka załogi SSJ POWER
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- Dragon Fist
- A True Dragon
- Dragon Fist
- A True Dragon
ja też w końcu zrobie upka mojej listy:
1. BH-jest pierwszą osoba która polubiłem z tego forum, i dzięki niemu bardzo polubiłem Brolly'ego i Vejite
2. Wolak-Bardzo wporządku osoba, na którą zawsze można liczyć. Pisze zrozumiałei treściwe posty.
3. DF-Nielubi szpanować
i fajnie sie z nim gada
4. Kris13
5. Didix
osoby bez opisu mają bardzo fajny styl pisania postów i ogólnieteż są bardzo fajnymi kolesiami
Kolejność jest przypadkowa
1. BH-jest pierwszą osoba która polubiłem z tego forum, i dzięki niemu bardzo polubiłem Brolly'ego i Vejite
2. Wolak-Bardzo wporządku osoba, na którą zawsze można liczyć. Pisze zrozumiałei treściwe posty.
3. DF-Nielubi szpanować
4. Kris13
5. Didix
osoby bez opisu mają bardzo fajny styl pisania postów i ogólnieteż są bardzo fajnymi kolesiami
Kolejność jest przypadkowa
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK analiza (znowu)BH Daimaouji pisze:Bart
Macix
Dae
Vegetto
Thales
Krzysiek
Dragon Fist
Bart(ek) - Jedyny z TRIO (Macix , Gutek i on) ktory nadal tu jest
Macix - Fajny kolega , obaj nie lubimi dobrego Kakarotta
Dae - Fajne robi gry i chcial zrobic mi fanart pokazujacy mojego tate w swiecie DB
Vegetto - Fajny kolega
Thales - Po "przegramowaniu" fajny kolega
Krzysiek - mimo iz lubi tego smiecia Dobrego Kakarotta to fajny chlopiec!
Dragon Fist - Fajny kolega , wygalda jego ojca w swiecie DB jest fajny i mi sie bardziej spodobal po "przegramowaniu"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019