Dragon Fist- Dragon Punch, atak Goku, mój ulubiony, zmieniona lekko nazwa, Fist od silnych pięści i uderzeń, dragon od duszy smoka, a wy??
Genezy waszych pseudo
Moderator: Moderatorzy
- Dragon Fist
- A True Dragon
Genezy waszych pseudo
Skąd wzięły się wasze pseudo?? W jaki sposób powstały, a może to tylko przypadek że tak się zwiecie?
Dragon Fist- Dragon Punch, atak Goku, mój ulubiony, zmieniona lekko nazwa, Fist od silnych pięści i uderzeń, dragon od duszy smoka, a wy??
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm jednak ten temat przedtem nie istnial tutaj wiec go daje
Big Hamster to moja trasformacja w swiecie DB , ponadto lubie chomiki , i chcialbym miec DNA ich (?) , niestety skoro wszyscy mnie przezywaja typu Hamster lub chomiczek (ssjcenter
)
zmienilem nick na BH (co niektorzy glupcy nie wiedza ze BH = Big Hamster) , potem dodalem przedrostki , a najbardziej mi sie teraz podoba BH Daimaouji , co znaczy doslownie "Wielki demonski ksiaze Wielki Chomik" 
Big Hamster to moja trasformacja w swiecie DB , ponadto lubie chomiki , i chcialbym miec DNA ich (?) , niestety skoro wszyscy mnie przezywaja typu Hamster lub chomiczek (ssjcenter
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zegadis to prosta zrzynka ze Slayersów, po prostu nie chciałem być setnym Goku czy Vegetą. Moja prawdziwa, szerzej znana ksywa to Kołek a wzięła się od nazwiska Kołecki, które zresztą od 16 lat noszę;) Wymyślił mi ją kumpel w 4 klasie podstawówki i tak już zostało.
Racja silniejszego zawsze lepsza bywa,
więc nie ujdzie mu bez kary tak bezecna wina.
więc nie ujdzie mu bez kary tak bezecna wina.
Bart - Uwiebiam oglądać The Simpsons, czasami zostaje po lekcjach tak jak Bart i pisze na tablicy "niebęde..." i ogólnie to mam czasami takie pomysły jak Bart 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm a myslalem ze to skrot od twojego imienia Bartek , jakby co BARTek kun , dzieki za infoBart pisze:Bart - Uwiebiam oglądać The Simpsons, czasami zostaje po lekcjach tak jak Bart i pisze na tablicy "niebęde..." i ogólnie to mam czasami takie pomysły jak Bart
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie to niejest sktórt od imienia. Tylko czasami rodzice mówią zdrobniale Bartuś, a czasami mówią "malutki" ze względu na mój wzrost 187 cm 
- Dragon Fist
- A True Dragon
a wiesz że ja dałem numer 10 do swojego maila z tego samego powodu 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
tak samo u mnie , moj e-mail to BH41 bo BH tez byl zajety , a 4 i 1 to moje ulubione liczbyBart pisze:a wiesz że ja dałem numer 10 do swojego maila z tego samego powodu
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019