Pięciosłowna Dragonballowa opowieść
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
...Kakarotto zaczął tworzyć potężny KiBlast...
(Chcecie to macie sorka za tegokamehana ale zapomniałem o tym złym kakarotto, w ogóle tego dnia zamuła miałem)
(Chcecie to macie sorka za tegokamehana ale zapomniałem o tym złym kakarotto, w ogóle tego dnia zamuła miałem)
Ostatnio zmieniony wt gru 06, 2005 10:58 pm przez Zelgadis, łącznie zmieniany 1 raz.
Racja silniejszego zawsze lepsza bywa,
więc nie ujdzie mu bez kary tak bezecna wina.
więc nie ujdzie mu bez kary tak bezecna wina.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
..nie umie i nie wie co...
Co to ma byc?! Kakarotto nigdy nie umial Kamehamehy! Jak mogl o niej slyszec skoro zabil Gen. Zolwia?!
Przez txt Zelgadisa ta historia powoli zchodzi na koty/ludzi

Co to ma byc?! Kakarotto nigdy nie umial Kamehamehy! Jak mogl o niej slyszec skoro zabil Gen. Zolwia?!
Przez txt Zelgadisa ta historia powoli zchodzi na koty/ludzi
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
To może cofniemy sie do postu Zelgadisa i zamiast kamehameha niech zaczyna tworzyć potężny Ki Blast który ma zniszczyć ziemie ??BH Daimaouji pisze: Przez txt Zelgadisa ta historia powoli zchodzi na koty/ludzi![]()
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
hmmmmmmmmmmm mowisz o dziale czosnkowym Bartek kun?Bart pisze:To może cofniemy sie do postu Zelgadisa i zamiast kamehameha niech zaczyna tworzyć potężny Ki Blast który ma zniszczyć ziemie ??BH Daimaouji pisze:Przez txt Zelgadisa ta historia powoli zchodzi na koty/ludzi![]()
Kuzyn Freezy? Wiesz jeden fan stworzyl mu kuzyna Ice Boxa ktorego tak polubilem ze dalem GO do swojej gryWolak pisze:stryjeczno cioteczny brat
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019