Wg mnie najgłupszą postacią jest Vegeta, cały czasmyśli tylko o zemście i o tym że Kakarotto jest silniejszy od samego księcia sayianów
Najgłupsza postać :D
Najgłupsza postać :D
Jak zwykle ja zadaje pytanie, więc o to jest to pytanie: Jaka jest waszym zdaniem najgłupsza postać w DB??
Wg mnie najgłupszą postacią jest Vegeta, cały czasmyśli tylko o zemście i o tym że Kakarotto jest silniejszy od samego księcia sayianów
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kakarotto , i każdy z przedawkowiem dobra w sobie.
Freeze też nie lubie , niby taki "tyran" a boi sie super sajanów , gdyby bez zła był z wojownikami Z to pewnie uciekac z planety gdyby Broli zmienił sie w ussj (dssj) , Gutek bez obrazy ale na razie tak znam Freezę.

Wszak nie rozumiesz jak Vegeta czuje sie poniżony ja tak mam jak ktoś do mnie mówi lebioda to chcem go zabić bo mnie poniżają
Freeze też nie lubie , niby taki "tyran" a boi sie super sajanów , gdyby bez zła był z wojownikami Z to pewnie uciekac z planety gdyby Broli zmienił sie w ussj (dssj) , Gutek bez obrazy ale na razie tak znam Freezę.
Bezmyślny mówisz? To wg mnie kakarotto jest bardziej bezmyślny zamiast zabijać leżących wrogów to on im daje umrzeć z męki Kakarotto to taki tępak , Vegeta wiedział że zabicie tych wieśniaków (ludzi) spowoduje że kakarotto zacznie z nim walczyć , ale z kakarotta matołBliz pisze:Vegeta- bezmyslny i durny, caly czas mysli o zemscie jak jakis debil, i jest dumny ze jest (ksieciem/krolem) sajanow a jest cienki jak guma od kaleson
Wszak nie rozumiesz jak Vegeta czuje sie poniżony ja tak mam jak ktoś do mnie mówi lebioda to chcem go zabić bo mnie poniżają
Ostatnio zmieniony śr gru 08, 2004 8:15 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kolejna głupia postać to Mr. satan w filmie 11 pośliznał się na skórce od banana
i chociaż w filmie 12 pobił zombich to ich tak go to nei uratuje , Mr. satan to tzw. ofiara jego ból ratuej innym życie np. gdyby nie on Gohan zapewne został by zabity przez Bojacka i jego bande w filmie 9 
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ale niemożna zapomnieć jak wielką pomoc Herkules udzielil podczas walki z Kid Buu, gdyby nie on to kto wie co stało by sie z naszymi bohaterami 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale i tak jakto człowiek boi sie śmierci to nie to co sajanowie którzy nie znają pojęcia śmierćArti pisze:No fakt. Herkules to jak komentator. Zawsze (prawie) staje na polu walki
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019