Battle for Freedom(lub Saiyans Rage Approaching) fanfick

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Battle for Freedom(lub Saiyans Rage Approaching) fanfick

Post autor: Dragon Fist »

Jak widać w temacie, rozpoczynam pracę na nowym FanFickiem (poprzednie nie ujrzały światła dziennego).
Tytuł całości (Sagi): So Evil
Akcja dzieje się w dziwnym czasie, kiedy żyją jeszcze King Vegeta i Bardock, ale zarówno KKRT i Vegeta są dorośli, a więc to alternatywna rzeczywistość.
Nadal przyjmuję zapisy, kto chce odegrać mniej, lub bardziej znaczącą rolę, niech się zgłosi. Czekam do 12 grudnia.
Narazie w Fanficku będą brali udział (ważniejsze postacie) :
- Dragon Fist(ja) (Saiyan)
- BH Daimaouji (Chominid)
-Vegeta (Saiyan)
-Zły KKRT (Saiyan)
- Evil Vegetto (Saiyan Fusion)
- Wolak(przeciwnik)
-Taremis(mój ociec w DB)
- Evil Bardock(w roli ojca BH)

Wtęp do Sagi (prolog):

Siedzimy sobie z BH na dworzu przed domem( mieszkamy razem) i myślimy o naszym wyglądzie w innych formach. Podchodzi do nas Bardock i mowi, że najszybciej się dowiemy intensywnie trenując, a nie siedząc na schodach i marząc.
Szybko pobiegliśmy do sali treningowej naszego pałacyku, aby rozpocząc trening. Po raz kolejny wygrał BH- on jest zawsze silniejszy).
Kiedy wróciliśmy, tata powiedział, że jest jakaś misja do wykonania, że przyszły rozkazy z Planety Vegety. Przebraliśmy się w pośpiechu z uśmiechami na ustach i ruszyliśmy w drogę.
Po 2- godzinnej podróży przyspieszonymi kapsułami, dotarliśmy na miejsce i pobiegliśmy prosto do królewskiego pałacu. Dowiedzieliśmy się o serii buntów na planecie HQm#34a, które trzeba czym prędzej stłumić. Po szybkim posiłku i założeniu swoich zbroi byliśmy gotowi do drogi. Na wyjściu z pałacu, król Vegeta krzyknął: "Poczekajcie!!!"

Ciąg dalszy nastąpi(o ile chcecie), po naborze, ponieważ właśnie chce wprowadzić nową postać, a nie wiem kto jest chętny do wzięcia udziału w historii. :] 8)

BTW: od razu podawajcie swoje dane do fanficka, czyli na przyklad charakter, rasa, wyglad(opisowy), itd...

(...) "Weźcie ze sobą w podróż mojego przybocznego- Krisa!"
Z ciemnego kąta sali wyłoniła się ogromna postać w lśniącym pancerzu, emanowała wpaniałą aurą. "On wam pomoże w stłumieniu buntu, korzystajcie z jego pomocy."
Wyruszyli w drogę pełni zapału, lecz nie wiedzieli jeszcze co ich czeka...
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2006 1:24 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 7 razy.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

ja jestem chętny więc jak możesz to mnie dopisz :D

(jestem sayaninem,zmieniam swój charakter z dobrego na zły,jestem wysoki i potęzny)
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Ja też bym sie chciał zapisać, niemusze być ważną postacią, ale ważne żebym zrobił raz coś takiego heroicznego :D

Moge być sayia-jinem jestem dość wysoki 190 cm i jestem dobrze zbudowany waże 90 kg i prawie wszystko to mięśnie :twisted: i chce być neutralny czyli pomagać raz tym raz tym, ale ostatecznie przejść na strone dobra
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Do ostaniego razu , nie chcem sie z nikim scalac! (nawet z Gutkiem nie chcialem :?)
2.Pomysl moze byc :)
3.Zly Bardock to moj tata , nie Bardock :?
4.SSJ4? Raczej nie chcialbym siebie wyobrazic jako ssj4 :?

5.
Po raz kolejny wygrał BH- on jest zawsze silniejszy.
Hehe , pewnie cie pokonalem 1 silna Hamsterhameha :) :wink:

6.Nie jestem Sajanem tylko Chomidem! (jak ja tego nie lubie jak ktos mnie myli :? :evil:)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Czas się zaangażować w opowieści z forum .bardzo chętnie wezmę udział w tym .Moją postać szczegółowo opiszę poniżej i dam zdjęcie nawet moje własne (nigdy nie chciałem się ujawniać ):
Obrazek

Moja postać niech się nazywa normalnie Wolak
Charakter :czuły ,opiekuńczy ,agresywny wobec wrogów .
Chciałbym ,żeby moja postać była obijana strasznie ,wręcz masakrowana i żebym prawie był na granicy smierci .Nie chcę robic z nikim fuzji ,chcę być samotnikiem ,którego jedynym celem jest wyeliminowanie zła .Chcę być śmiertelnym wrogiem BH !!!
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Zelgadis
Oozaru
Kontakt:

Post autor: Zelgadis »

Dobra, też się chętnie przyłączę. Moja postać to Saiyan
Wygląd: średni wzrost, długie czarne włosy, parę blizn na twarzy, przystojny, dobrze zbudowany.
Chrakter: dumny, troszkę arogancki, całkowicie oddany przyjaciołom, zero litości dla wroga, chłodny w kontaktach z innymi, czujny, nieufny

Ciekawe co z tego wyniknie...
Racja silniejszego zawsze lepsza bywa,
więc nie ujdzie mu bez kary tak bezecna wina.

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BTW jestem Chominidem Dragon Fist kun! BTW dodasz tam Atoma i mojego straszego brata? Zlego Thalesa? :D

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Mogę dodać Atoma jeśli on się dopisze, a Złego Thalesa mogę dać.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Evil Dragon Fist pisze:Mogę dodać Atoma jeśli on się dopisze
Hmmmmmm wg jego (Atoma) opisu to Vegeta z czerwonymi oczami (ale nie zrednicami!)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Odcinek 2

Biegną szyko, prawie potykają się o własne nogi... Nagle widać jakiś błysk- Dragon Fist leży na ziemii, z ust cieknie mu krew. Jakiś pocisk KI przebił mu brzuch. 50 metrów dalej BH i Kris dostrzegają jakąś tajemniczą postać- zaraz, zaraz! To jakiś Saiyan!!! Ale bez ogona... W takim razie czemu wycelował w Dragon Fist'a? Wysokiego wzrostu Saiyan z bujną czupryną spokojnie zbliża się w ich kierunku. " Mwa ha ha ha!!!", śmieje się takemnicza postać. "Czy jeszcze się nie przedtsawiłem? Jestem Wolak, ja kieruję tym buntem i zamierzam obalić wszystkich Saiyan, którzy staną przeciw mnie!" Miny BH i Krisa momentalnie zrzedły... Dragon Fist jęczy, podnosi się na nogi i kaszle. "Ty sku******!!! Zaraz zginiesz!" Kolejny strzał przeszył dragon Fist'a, tym razem dostał w prawą część klatki piersiowej, padł nieprzytomny. BH ze wściekłością ruszył na niego, potem Kris, lecz Wolak bez problemu odpierał ciosy obojga. Kiedy leżeli już bezsilnie, zza chmur wyszedł księżyc w pełni- Kris leżał nieprzytomny koło Dragon Fist'a, a BH spojrzał w księżyc i serce zabiło mu mocniej "Whaaah!!!!!", jego ciało zaczęło się rozrastać, cop się z nim dzieje? Czy Zobaczymy wreszcie legendarnego Big Hamster w pierwotnej postaci?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Evil Dragon Fist pisze:BH spojrzał w księżyc i serce zabiło mu mocniej "Whaaah!!!!!", jego ciało zaczęło się rozrastać, cop się z nim dzieje? Czy Zobaczymy wreszcie legendarnego Big Hamster w pierwotnej postaci?
:twisted: och Krzysiek , jestes pierwszym i zarazem ostanim ktory zobaczyl moja transformacje! Mwa ha ha ha :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Niestety tą walkę to on jeszcze przeżyje, ale nie będzie litości...
Ostatnio zmieniony sob gru 03, 2005 4:31 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Evil Dragon Fist pisze:Niestety tą walkę to on jeszcz eprzeżyje, ale nie będzie litości...
Ta zapewne bedzie ledwo zywy , poniewaz ja jako Wielki Chomik (w sensie transformacji) jestem niebywale silny :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:chcę być samotnikiem ,którego jedynym celem jest wyeliminowanie zła .Chcę być śmiertelnym wrogiem BH !!!
Wiec dobra , jak chcesz :wink:

Oto opis Atoma by Atom :)
Atom na GG pisze:Wysoki 196 cm wojownik. Szczupły okryty twardą skórą. Przypomina dużego Vegetę. Jego oczy świecą się na błękitny kolor. Jego zimny wzrok powala każdego. Atom jako klon Vegety nabrał jego wszystkie cechy - dumę,siłę,chęć władzy....oraz charakterystyczny uśmieszek

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Odcinek 3
"Whaaaah!!!" BH zaczął rosnąć, jego ciało zmieniało kształt, zaczynało obrastać futerkiem. Wreszcie wielkie ślepia zaświeciły wściekle- gigantyczny groźny chomik był gotowy do walki " Wolak śmieciu! Będziesz ostatnim, który zobaczył moją przemianę!"
Oczy Wolaka błysnęły, na twarzy malowało się przerażenie
*jaka aura!* "Cholera, ty sukinchomiku!" Wolak wzleciał w powietrze, na wysokośc twarzy BH- "Za obrazęnie mnie, będziesz długo cierpiał Wolak! Wolak odwrócił się i spojrzał w księżyc, było słychać głosne tętno, po chwili Wolak zamienił się w oozaru. Zaczęła sie potworna walka. Słychać było uderzenie po uderzeniu, odgłosy walki nabrzmiewały z każdą chwilą. Po potężnym prawym sierpowym w potylicę, Wolak padł na ziemię. Loskot był tak głosny, że obudził leżącego Dragon Fist'a. Powoli otworzył oczy, zamrugał i zanalizował sytuację. Już wiedział co zrobi- spojrzał w księżyc, przemienił się i dołączył do walki.
"Mwa ha ha ha ha!"- zaśmiał się Wolak- "Teraz zginiecie obaj!" BH i Dragon Fist rzucili się na Wolaka, lecz po chwili Dragon Fist znów leżał na ziemii. Po potężnym Mouth Beamie Bh takżę był w opłakanym stanie, nie lepszym niż Wolak. spojrzeli na siebie, wstali i ruszyli. Oba wielkie stweorzenia użyły Zanzokenu i po chwili Dragon Fist chwycił Wolaka po ramiona "Mam cię sku*******!!!" BH machnął ręką i uderzył Wolaka z całej siły w twarz, z jego nozdrzy popłynęła krew, uderzył jeszcze raz, a potem znowu. BH odsunął się do tyłu, zamierzył użuć Hamsterhameha, ale nagle Wolak wyrwał się z usscisku Dragon Fist i ogłuszył go pięscią wymierzoną w skroń. W przypływie adrenaliny rzucił się na BH...
ODPOWIEDZ