Dodatkowe Postacie do DB

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dodatkowe Postacie do DB

Post autor: BH Daimaouji »

Tu są postacie do DB z oryginalnych zródel i z fanficktów (jak DBAF ,DBF)

OK zaczynamy

Oryginalne zródła

Kuriza - Syn (!!!) Freezy pojawiający się w Neko majin Z (parodii db) Kuriza podobnie jak Freeza ma 4 formy , pojawia się w grze budouaki 2 jako "przebranie" Freezy , W Neko majin Z gra w piłke aż przybywa Vegeta więcej informacji na jego temat znajdziecie tutaj www.daizex.com

Gotan/Gokule/Mr.Kakarottan/Satagok - Fuzja potara Kakarotta i Herkulesa jak wiemy ta fuzja mogła powstać ale gdyby powstała zapewne by była sknoła poprosić ludzi o zgromadzenie kuli Genki , więcej infomacji także na stronie www.daizex.com ---> Transformations ---> FUSION lub www.daizex.com ---> Transformations ---> BUDOKAI SPECIAL FUSIONS / ABSORPTIONS

Denderot/Kakadende/Godende - Fuzja potara Kakarotta i Dendiego..................a! , Zobaczcie jej opis na www.daizex.com ---> Transformations ---> FUSION

Yamhan/Tiencha - Fuzja tańcu Tenshina i Jamszy pojawiająca się w budokai 2 niestety nie wiem nic na jej temat wiecej informacji na tej stronie www.daizex.com ---> Transformations ---> BUDOKAI SPECIAL FUSIONS / ABSORPTIONS

Cell form kuririn (?) - Wyobrażmy sobie coś , Komórczak zamierza wchonąć 18 ale Kuririn rzuca sie na jej ratunek , efekt to pomarańczony Cell jrowo podobny stwór jak on wygłąda i wiecęj inf tutaj www.daizex.com ---> Transformations ---> BUDOKAI SPECIAL FUSIONS / ABSORPTIONS

c.d.n
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2004 2:05 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Kurihan- Fuzja Kuririna i SonGohana SSJ 2 postać została stworzona do Mugena 2 i nawet silna i szybka, ale ataki ma takie same jak Kuririn[/code]
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kontynujemy

Teraz postacie z gier fanów

"The weird mission" - Gra Niemiecka gdzie sterujemy Vegetą , Nappą i Radimem (Kakarotta tam nie ma :) to odpłata za to że mówią że skoro Vegety nie ma w filmie 5 to zaleta) zarazie to demo ale ma dużo fajnych piosenek (najbardziej mi sie podoba "battle theme")

Chill - Siostrzenica/Bratanica Freezy mająca te samo ego jak Freeza Vegeta miał ją znaleść i oddać ale Changelingowa popsuła urządzenie i statek nie miał prądu , potem dostała opieprz (dosłownie) od Freezy.

Chika - Sajanka (?) którą dziwiło że Vegeta , Nappa i Raditz (postacie którymi sterujemy) to Sajanowie potem na planecie zostaje uprowadzona przez dzikusów jak jakaś dziewica (ho ho ho).

"Wish for immortality" - Bardzo znana gra angielska której czasy akcji dzieją sie przed atakiem cyborgów/sztucznych ludzi

Ice box - Kuzyn Freezy :P ma 4 formy i jest siwy najbardziej ulubiona przezemnie postać , służy jednego sajanowi (imienia juz nie znam) Ice box ginie z rąk sajanów

??? - Sajan , główny wróg gry , sajan ten ma 4 formy - normalną , ssj , oozaru i golden oozaru ale i tak przegrywa
Ostatnio zmieniony pt gru 24, 2004 8:20 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

no no widze że BH chyba jako jedyny tu coś pisze na temat ;]

Nie to co ty :wink: - Szpaner
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kakarotto pisze:no no widze że BH chyba jako jedyny tu coś pisze na temat ;]
Dzięki :P

OK teraz AF :P

Majin Torankusu/Aku Torankusu - Tronk powraca lecz tym razem ma zamiar zniszczyć Kakarotta i jego kolegów.

Vege(t/r)unks - Fuzja Vegety i Tronka ale jak pisze Vegettoex "Czy Tronk nie powinnien być zły?"

Burorii jr - Potomek Broli'ego , który ma zamiar zniszczyć Goku jr i Gotana (Potomka Kakarotta a nie fuzji kakarotta z Hekrulesem) , oczywiście nic na jego temat nie wiem

Kakarotto/Goku Y - Kakarotto z innego wymiaru (przypuścmy że nasz wymiar to X a inny to Y) wg mnie ten Kakarotto ma odrotne jak Kakarotto X ubranie (mniej więcej jak Kakarotto z gry super sonic warriors gdy wybierzemy dwoch tych samych) no i jest zły tam , po dodaniu Broli Y to bohater a Kakarotto Y mówi Broli!

Evil Kakarotto/Goku - Albo to jest Kakarotto który po raz drugi mocno dostał w głowe lub jest to Majin lub klon Kakarotta , nie wiadomo

Gotan (nie mylić z tym u góry) - potomek Bardocka (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo) który przywrócił do życia posągi wojowników wiecej na jego temat nie znam.
Ostatnio zmieniony wt gru 21, 2004 12:42 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

mialem kiedys zdjecie fuzji Gohana, Goku, Vegety, Brolzego, Kuririna w jednzm... wygladal Cool!!

Co jest? Nie moge pisac polskich slow i na dodatek zmieniaja mi sie literki na klawiaturze... ( zamiast miec y mam z :x )
Kakarotto

tyle wystarczy.
ODPOWIEDZ