Dragon Fist- Moje forum
Moderator: Moderatorzy
- Dragon Fist
- A True Dragon
Dragon Fist- Moje forum
Proszę zainteresowanych o zapisy na forum www.dragonballforever.fora.pl , to moje forum działające od niedawna i staram się je rozwinąć. Uprzejmie proszę moderatorów i jr.admin'a i oczywiście admin'a, aby nie kasowali tego tematu. Na moim forum są linki do for i stron, które polecam innym użytkownikom internetu- jest tam i ssjpower!
Ostatnio zmieniony sob paź 15, 2005 3:22 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmmm z poczatka forum nie istnial a teraz mi chodzi , ale powoli i ma bledy , BTW jak sie zaloguje tam , zrobisz mnie Adminem? 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
hehe zastaniawia mnie tylko , co oznaczaja te dzialy tylko dla sajanow , nameczanow itp.?Dragon Fist pisze:Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
To znaczy, że na przykład jak masz avatar z Sayian'em albo Nameczaninem, to należysz to takiej grupy, albo jak chcesz do niej należeć. To są różne zamknięte grupy ludzi, gdzie dyskutują na swoje tematy i ja np. mam dostęp wszędzie...BH Daimaouji pisze:hehe zastaniawia mnie tylko , co oznaczaja te dzialy tylko dla sajanow , nameczanow itp.?Dragon Fist pisze:Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A skoro mam Avatar z Panem Bardockiem jestem do dzialu Sajanowie? He he BTW popraw ten forum! Musze sie zloagowac 2 razy zeby sie zalogowac a ponadto ten blad z serwisem mnie denerwujeDragon Fist pisze:To znaczy, że na przykład jak masz avatar z Sayian'em albo Nameczaninem, to należysz to takiej grupy, albo jak chcesz do niej należeć. To są różne zamknięte grupy ludzi, gdzie dyskutują na swoje tematy i ja np. mam dostęp wszędzie...BH Daimaouji pisze:hehe zastaniawia mnie tylko , co oznaczaja te dzialy tylko dla sajanow , nameczanow itp.?Dragon Fist pisze:Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
Hmmmmmmmmmm czuje sie jakbym z toba rozmawial przez PW
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Zapraszam też na forum www.dragonballmp.fora.pl - 2 forum, które się szybko rozwija.
-
BestVegeta
Zapraszam też
Ja też zapraszam na www.dragonballmp.fora.pl jest to nasze forum Dragon Fist 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
Niom BH
. Btw już trochę się forum rozwinęło. w chwili pisania tego posta na forum mamy 18 userów. Może wam trochę przybliżę.
A więc admins: ja, BestVegeta, BH, Wego. Nie mamy wszyscy czasu żeby pracować na okrągło, więc każdy robi ile może. Zapraszam serdecznie, przede wszystkim użytkowników należących do elit for, ponieważ chcemy aby wypowiediz stały na wysokim poziomie merytorycznym.
Ostatnio eksperymentuję i wreszcie doszedłem do celu: nowe wypasione forum, tym razem chyba to będzie to finałowe: www.forumdragonball.prv.pl :]
A więc admins: ja, BestVegeta, BH, Wego. Nie mamy wszyscy czasu żeby pracować na okrągło, więc każdy robi ile może. Zapraszam serdecznie, przede wszystkim użytkowników należących do elit for, ponieważ chcemy aby wypowiediz stały na wysokim poziomie merytorycznym.
Ostatnio eksperymentuję i wreszcie doszedłem do celu: nowe wypasione forum, tym razem chyba to będzie to finałowe: www.forumdragonball.prv.pl :]
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmm 1 forum zhakwoal ktso , nie wiem kto , zamienil banner z gola dziewczyna itp.
Adres forum
http://www.dragonballforever.fora.pl
Adres forum
http://www.dragonballforever.fora.pl
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019