Dragon Fist- Moje forum

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Dragon Fist- Moje forum

Post autor: Dragon Fist »

Proszę zainteresowanych o zapisy na forum www.dragonballforever.fora.pl , to moje forum działające od niedawna i staram się je rozwinąć. Uprzejmie proszę moderatorów i jr.admin'a i oczywiście admin'a, aby nie kasowali tego tematu. Na moim forum są linki do for i stron, które polecam innym użytkownikom internetu- jest tam i ssjpower!
Ostatnio zmieniony sob paź 15, 2005 3:22 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Hmmmmmmmmm z poczatka forum nie istnial a teraz mi chodzi , ale powoli i ma bledy , BTW jak sie zaloguje tam , zrobisz mnie Adminem? :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
hehe zastaniawia mnie tylko , co oznaczaja te dzialy tylko dla sajanow , nameczanow itp.?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

BH Daimaouji pisze:
Dragon Fist pisze:Spoko że tak, Tylko na to czekam. Narazie śa błędy, ale będzie to poprawiane... Mogę cię zrobić admin...
hehe zastaniawia mnie tylko , co oznaczaja te dzialy tylko dla sajanow , nameczanow itp.?
To znaczy, że na przykład jak masz avatar z Sayian'em albo Nameczaninem, to należysz to takiej grupy, albo jak chcesz do niej należeć. To są różne zamknięte grupy ludzi, gdzie dyskutują na swoje tematy i ja np. mam dostęp wszędzie...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:
BH Daimaouji pisze:
To znaczy, że na przykład jak masz avatar z Sayian'em albo Nameczaninem, to należysz to takiej grupy, albo jak chcesz do niej należeć. To są różne zamknięte grupy ludzi, gdzie dyskutują na swoje tematy i ja np. mam dostęp wszędzie...
A skoro mam Avatar z Panem Bardockiem jestem do dzialu Sajanowie? He he BTW popraw ten forum! Musze sie zloagowac 2 razy zeby sie zalogowac a ponadto ten blad z serwisem mnie denerwuje

Hmmmmmmmmmm czuje sie jakbym z toba rozmawial przez PW

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Zapraszam też na forum www.dragonballmp.fora.pl - 2 forum, które się szybko rozwija.
BestVegeta

Zapraszam też

Post autor: BestVegeta »

Ja też zapraszam na www.dragonballmp.fora.pl jest to nasze forum Dragon Fist :P
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Ja juz wbijam sie na te fora i pomoge w dzialach sportu ,muzy itp. trzeba je rozwinac zareklamowac i rozpowszechnic wsrod ludzi .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hehe Dragon Fist kun ma nowe forum Krzysiek kun :P

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Niom BH :) . Btw już trochę się forum rozwinęło. w chwili pisania tego posta na forum mamy 18 userów. Może wam trochę przybliżę.
A więc admins: ja, BestVegeta, BH, Wego. Nie mamy wszyscy czasu żeby pracować na okrągło, więc każdy robi ile może. Zapraszam serdecznie, przede wszystkim użytkowników należących do elit for, ponieważ chcemy aby wypowiediz stały na wysokim poziomie merytorycznym. :)

Ostatnio eksperymentuję i wreszcie doszedłem do celu: nowe wypasione forum, tym razem chyba to będzie to finałowe: www.forumdragonball.prv.pl :]
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

nawet fajne forum masz df
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Może jeszcze zrobię nowe, ale narazie dałem sobie spokój...
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

nawet są fajne te stronki
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hmmmmmmmm 1 forum zhakwoal ktso , nie wiem kto , zamienil banner z gola dziewczyna itp.

Adres forum :)

http://www.dragonballforever.fora.pl

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ