mam propozyjce by stworzyc nowy dzial na stronce.
O mugenie.
Wszystkich 3 czesciach razem z arenami do sciagniecia postaciami, help itp.
Piszcie opine o moim pomysle i dajcie uzasadnienie czemu nie lub tak
Dział o Mugenie
- Majin Vegeta
- Silniejszy Saiya-jin
Dział o Mugenie
Ostatnio zmieniony pt lip 14, 2006 7:39 am przez Majin Vegeta, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem za, ale powinni dać tam wyjaśnieni, że nie ma żadnych 3 części mugena, bo on jest tylko jeden(no dwa, bo WIn MUGEN i zwykły/dosowy). Napewno chodzi ci o DBZ Mugen edition 1/2/3, oraz inne dodatkowe plansze, fakt przydałby się ktoś kto by się tym zajął, ściąnęłoby to też wielu fanów tego świetnego systemu. Były by tam też porady odnośnie robienia włąsnych postaci, a może nawet zrobicie odzielną kategorie na forum:P Poczekamy, zobaczymy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mugen Millenium (3) by sie przydal , ale zeby Rav i inni dali pojedynczo (osobny dzial) muzyki z tego Mugena , bym sobie sciagnal The Sounds of battle to come bez potrzeby sciagania Mugena 3 ktory zajmuje 30 MB 
Napisalem tak w jednym dziale i nadal nie daja tego dzialudae pisze:a może nawet zrobicie odzielną kategorie na forum
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Możecie też umieścić MUGEN'A 2005, jest już do ściągnięcia na www.mugen4.prv.pl . Zdecydowanie lepszy od poprzedników i wart uwagi, lecz nigdy MUGEN nie dorówna Budokai. Polecam!