Najbardziej derwująca postać z DB
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Vegeta jest najlepszy , przecież to książe. Ach dlaczego został prześcignięty przez kkrta?Kakarotto pisze:mnie denerwuje Vegeta, że uważa się zawsze za najlepszego chociaż nim nie jest ( i on o tym wie )
Heh jakich przyjaciół? Tych padalców? KKRT doprawdy zhańbia ród sajanów , żalosne , ale prawda gdyby nie oni , KKRT by już zdechłmacix pisze:Nie.Kakarotto prześcignoł go bo ma dobrych przyjaciół
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2005 4:57 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jak dla mnie postacią ,która mnie wkurza absolutnie jest Zarbon taki z niego pedał ze nie mogę wytrzymać żeby mu siekiera glowy nie odrąbać , to drugi już pedał w serii DB pierwszy pedał ciec to pułkownik niebieski z R&R !!!
Ostatnio zmieniony ndz sty 07, 2007 6:55 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

co ty wy macie do KKRT ??przecież załatwił tego imbecyla frizera ,tak,tego co wytępił 99% sayianinów
.
wprawdzie dał mu popalić był o malutką cząsteczke od śmierci praktycznie go uśmiercił.
wprawdzie dał mu popalić był o malutką cząsteczke od śmierci praktycznie go uśmiercił.
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
(Gleba) Jak pamietasz odcinek 1 USA (oryginalnie 2) zauwazysz ze KKRT spadl w przepasc (gleboka) na duuuuuuuza skale AKA to CUD ze on przezylozak_ssj pisze:ale to przez te głupie pukniecie główkom o maleńką skałke
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Mnie nie denerwuje żadna postać. Nawet Herkules - mimo wszystko nawet się przydał i potrafił pokonywać swoje wielkie tchórzostwo aby w niektórych momentach pomagać bohaterom. Poza tym jest to zabawna postać komiczna. Chociaż prawdę mówiąc, bardzo chciałbym, aby ludzie podczas Turnieju Sztuk Walki (tego przed walką z Buu) zobaczyli prawdziwe nagranie z walki z Cellem (gdyby takie istniało) 
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Mnie nie denerwują bezpośrednio postacie, tylko ich kwestie. Po co mają przez 5 minut gadać o tym samym? Wtedy zaczyna mnie to już nudzić...(przykład: Ktoś mówi, że mu się chyba uda. Za chwile, zę napewno się uda. Potem mówi, że już tego dokonał. Potem znowu, że i tak wygrywa.) Przecież to od oglądającego powinno zależeć kto wygrywa. On to powinien ocenić i wtedy może spotkać go zaskoczenie i szybka zmiana akcji. Do tego przydałoby się, by widziano walki z różnych perspektyw, w sensie postaci. Raz jako np. Krillin, który jest słaby i naprawde mało może zobaczyć, a niekiedy jako Vegeta, który widzi wszystkie ruchy przeciwnika i walczącego(kiedy walczący nawet ich nie widzi). No cóż, ale to moje zdanie.
To byłoby nawet dobredae pisze:Mnie nie denerwują bezpośrednio postacie, tylko ich kwestie. Po co mają przez 5 minut gadać o tym samym? Wtedy zaczyna mnie to już nudzić...(przykład: Ktoś mówi, że mu się chyba uda. Za chwile, zę napewno się uda. Potem mówi, że już tego dokonał. Potem znowu, że i tak wygrywa.) Przecież to od oglądającego powinno zależeć kto wygrywa. On to powinien ocenić i wtedy może spotkać go zaskoczenie i szybka zmiana akcji. Do tego przydałoby się, by widziano walki z różnych perspektyw, w sensie postaci. Raz jako np. Krillin, który jest słaby i naprawde mało może zobaczyć, a niekiedy jako Vegeta, który widzi wszystkie ruchy przeciwnika i walczącego(kiedy walczący nawet ich nie widzi). No cóż, ale to moje zdanie.
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak? Wtedy to bardziej pokazywal swoja ludzka glupote (zreszta nalezalo mu sie od Komorczaka w morde dostac , naszczescie zamknal swoja ludzka jadaczkebrolly ssj pisze:denerwuje mnie HERKULES!!!!!!!!!!! a zwłaszcza na turnieju cella
Ja nienawidze Kakarotta , jego glupota mnie denerwuje!!!!!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019