Turniej Użytkowników SSJPower IX?
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Ale ja dyskutować nie zamierzam. Napisałem sobie tak o, bez większego patrzenia na to, czy to akurat ty wysłałeś ten post, czy krova, czy inny Kris. Generalnie Pepson jakiekolwiek emocje co do ciebie wyparowały ze mnie dość dawno i wisisz mi totalnie, chociaż gadać bym pewnie z tobą nie chciał prywatnie. Ty ze mną pewnie też nie, więc baja. Na forum nie ma problemu, bo się jakoś wzajemnie chyba łatwiej ignoruje, jak przy okazji masa innych pisze. ;]
Co do występowania z Pytką - zaraz po tym, jak to wysłaliśmy, sami się zaśmialiśmy ze zgrania czasowego. Czysty przypadek.
Czuję się mile połechtany faktem, że w twoich oczach potrafię dyskutować. Że tak powiem "oh oh : )". XD
No, mniejsza. Jak się Pycie chce, to się kłóćcie, ale mnie w to nie mieszać. Ty mnie nie lubisz, ja za tobą też nie przepadam, obaj o tym doskonale wiemy i nie ma sensu rozdrapywać.
Co do występowania z Pytką - zaraz po tym, jak to wysłaliśmy, sami się zaśmialiśmy ze zgrania czasowego. Czysty przypadek.
Czuję się mile połechtany faktem, że w twoich oczach potrafię dyskutować. Że tak powiem "oh oh : )". XD
No, mniejsza. Jak się Pycie chce, to się kłóćcie, ale mnie w to nie mieszać. Ty mnie nie lubisz, ja za tobą też nie przepadam, obaj o tym doskonale wiemy i nie ma sensu rozdrapywać.
.
Doceniam dorosłą postawę i propsuję.Barni pisze:Ale ja dyskutować nie zamierzam. Napisałem sobie tak o, bez większego patrzenia na to, czy to akurat ty wysłałeś ten post, czy krova, czy inny Kris. Generalnie Pepson jakiekolwiek emocje co do ciebie wyparowały ze mnie dość dawno i wisisz mi totalnie, chociaż gadać bym pewnie z tobą nie chciał prywatnie. Ty ze mną pewnie też nie, więc baja. Na forum nie ma problemu, bo się jakoś wzajemnie chyba łatwiej ignoruje, jak przy okazji masa innych pisze. ;]
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*