Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . Wkurza mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
Usunąć opcje zmiany nicku i za pozwoleniem Admninistratora zmiana powinna być tokonywana . Podam tutaj 2 przykłady
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
Jak jest taki problem to niech zrobia w dziale SSJPOWER dzial ogloszenie np:zmiana nikow i tam w pisywac jak ktos zmienia nick i na jaki .
ja uzywalem tutaj nikow :
-dynio158(przestarzaly jak nic)
-DarkMagician(to samo ale nie az tak jak dynio)
-BlueDragon(dobry ,ale avatar mi do niego niepasowal za duza mail wielkosc)
-i moj ostatni chcialem miec nick do strony o DB i do avatara i teraz mam GokuSSJ
KKRT SSJ pisze:Jak jest taki problem to niech zrobia w dziale SSJPOWER dzial ogloszenie np:zmiana nikow i tam w pisywac jak ktos zmienia nick i na jaki .
ja uzywalem tutaj nikow :
-dynio158(przestarzaly jak nic)
-DarkMagician(to samo ale nie az tak jak dynio)
-BlueDragon(dobry ,ale avatar mi do niego niepasowal za duza mail wielkosc)
-i moj ostatni chcialem miec nick do strony o DB i do avatara i teraz mam GokuSSJ
Co , wiec jestes Dynio?! Nie wierze
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko
E znaczy to tez pseudonim , zreszta nigdy mnie nie przezywal Big Hamster sam sobie wymislilem takie "imie"
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ja uzywam ksywy , ktora mam juz od 2 klasy podstawowki , na podstawie nazwiska (Wolski-Wolak) , w liceum nazywali mnie rowniez gonzalez , a na podworku przez tydzien bylem Trolak , ale to wszystko bylo chwilowe , w grach RPG wpisuje sie jako Wolak Master !!!
w co niewierzysz ,ze mnie dynio przezywaj to od malego bo moje wujka tak przezywali ale o mija i moowia mi po imieniu,a teraz co mam nicki to sam wymyslam
KKRT SSJ pisze:w co niewierzysz ,ze mnie dynio przezywaj to od malego bo moje wujka tak przezywali ale o mija i moowia mi po imieniu,a teraz co mam nicki to sam wymyslam
NIE!!! chodzilo mi ze ty KKRT SSJ i Dynio to ta sama osoba , zle wiec zrozumiales moj post
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
macix pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
Usunąć opcje zmiany nicku i za pozwoleniem Admninistratora zmiana powinna być tokonywana . Podam tutaj 2 przykłady
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
Ja już zostaje redKai i już nie mam zamiaru zmieniać
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
To dobrze
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
To dobrze
Ja też się ciesze,bo tak głupio cały czas zmieniać nick
Ja zmieniłem raz i to mi wystarczy