Nicki

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Nicki

Post autor: skibix »

Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . Wkurza mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
Usunąć opcje zmiany nicku i za pozwoleniem Admninistratora zmiana powinna być tokonywana :evil: . Podam tutaj 2 przykłady
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

No co?

Ja zmieniam nicki na (Oryginal Big Hamster lub Bartuś)

BH
BH Ouji
Prince BH
BH Daimaouji
Książe Bartuś
Bartuś (KKRT)

Chyba mozna mnie rozpocznac po tych nikach nie?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
GokuSSJ = Dyninio
SSJ 2
Kontakt:

Post autor: GokuSSJ = Dyninio »

Jak jest taki problem to niech zrobia w dziale SSJPOWER dzial ogloszenie np:zmiana nikow i tam w pisywac jak ktos zmienia nick i na jaki .

ja uzywalem tutaj nikow :

-dynio158(przestarzaly jak nic)
-DarkMagician(to samo ale nie az tak jak dynio)
-BlueDragon(dobry ,ale avatar mi do niego niepasowal za duza mail wielkosc)
-i moj ostatni chcialem miec nick do strony o DB i do avatara i teraz mam GokuSSJ :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

KKRT SSJ pisze:Jak jest taki problem to niech zrobia w dziale SSJPOWER dzial ogloszenie np:zmiana nikow i tam w pisywac jak ktos zmienia nick i na jaki .

ja uzywalem tutaj nikow :

-dynio158(przestarzaly jak nic)
-DarkMagician(to samo ale nie az tak jak dynio)
-BlueDragon(dobry ,ale avatar mi do niego niepasowal za duza mail wielkosc)
-i moj ostatni chcialem miec nick do strony o DB i do avatara i teraz mam GokuSSJ :wink:
Co , wiec jestes Dynio?! Nie wierze :? :| :) :twisted:
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko
E znaczy to tez pseudonim , zreszta nigdy mnie nie przezywal Big Hamster sam sobie wymislilem takie "imie"

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Ja uzywam ksywy , ktora mam juz od 2 klasy podstawowki , na podstawie nazwiska (Wolski-Wolak) , w liceum nazywali mnie rowniez gonzalez , a na podworku przez tydzien bylem Trolak , ale to wszystko bylo chwilowe , w grach RPG wpisuje sie jako Wolak Master !!!
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
GokuSSJ = Dyninio
SSJ 2
Kontakt:

Post autor: GokuSSJ = Dyninio »

w co niewierzysz ,ze mnie dynio przezywaj to od malego bo moje wujka tak przezywali ale o mija i moowia mi po imieniu,a teraz co mam nicki to sam wymyslam :roll:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

KKRT SSJ pisze:w co niewierzysz ,ze mnie dynio przezywaj to od malego bo moje wujka tak przezywali ale o mija i moowia mi po imieniu,a teraz co mam nicki to sam wymyslam :roll:
NIE!!! chodzilo mi ze ty KKRT SSJ i Dynio to ta sama osoba , zle wiec zrozumiales moj post :lol:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Re: Nicki

Post autor: redKai »

macix pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
Usunąć opcje zmiany nicku i za pozwoleniem Admninistratora zmiana powinna być tokonywana :evil: . Podam tutaj 2 przykłady
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
Ja już zostaje redKai i już nie mam zamiaru zmieniać :o :!: :!:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

redKai pisze:
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
To dobrze :wink:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:
redKai pisze:
Macix kun pisze:Nick - jest to przezwisko . Nie powinno sie go zmieniać . cenzura mnie to że wy go zmieniacie prawie codziennie i nie weim kto jest kim . BTW : Ja sam zmieniłem nick z ,,macix na Lord Macxi" ale widać że to ja . Można zmieniać nicki ale bez przesady . Każdy wie że to ja bo tylko częściowo zmieniłem swój nick a wy całkowicie . Rav powinien zmienić ten problem .
SPIDER - RedKai
Fryzjer - Dark Rayman
To dobrze :wink:
Ja też się ciesze,bo tak głupio cały czas zmieniać nick :o
Ja zmieniłem raz i to mi wystarczy :P :mrgreen:
Awatar użytkownika
Master Robin
SSJ 3
Kontakt:

Post autor: Master Robin »

Ja tesz ma zamiar nie zmieniać swojego nicku.
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Robin pisze:Ja tesz ma zamiar nie zmieniać swojego nicku.
No,ty też raz zmieniłeś i ci wystarczy :wink:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Liczy sie stalosc ksywy najwyzej do obecnej ksywy mozna sobie dodac pare wyrazow np.Master Robin .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
redKai
Golden Oozaru
Kontakt:

Wolak pisze:Liczy sie stalosc ksywy najwyzej do obecnej ksywy mozna sobie dodac pare wyrazow np.Master Robin .

Skoro o stałości mowa to u mnie było tak:
SPIDER-gdzieś tak 2 miesiące
redKai-do końca :wink:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Ja akurat lubie bardzo anime beybalde wiec podoba mi sie ksywa mojej ulubionej postaci z tego anime , dobry wybor .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ