MarSara

Wszystko związane z DB Future PBCH.

Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

Post autor: BreshneV »

Kubek opanuj sie z tymi sesjami :D Ronek tez człowiek....
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska

"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

No Bresh co racja to racja ale z tego co wiem to nasz nowy członek nie przychodzi na sesje?!
Obrazek
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

A co Cię to interesuje czy przychodzi czy nie xD ?? ja wiem,że to jest kobieta i że byście chcieli to wykorzystać ale macie pecha bo gra facetem ^^"...

"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Grount
Przeciętny wojownik

Post autor: Grount »

Witam...Jestem nowym graczem w pbch, nie mam jeszcze konta ale niebawem bedzie zrobione...;p Wiem co i jak wiec nie bedzie ze mna zadnych problemow. Przeczytalem chyba wszystko na ten temat i widzialem kilka sesji...Chcialbym sie dowiedziec czy sa miejsca w tej krainie i jezeli sa to chcialbym prosic Ronina o rozwazenie mojej propozycji
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Najpierw zobacz czy jesteś na liście graczy, a dopiero potem pytaj o miejsce. Dostać się na PBCH nie jest tak łatwo.

EDIT: I się nie dostałeś. Jak ktoś piszę słowa typu:
wjeczorem
albo
ksierzyc
to nie ma szans. Poza tym wiele razy prosiłem, by nie wiązać swojej historii z postaciami z prawdziwego DB...
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

Arti pisze:Najpierw zobacz czy jesteś na liście graczy, a dopiero potem pytaj o miejsce. Dostać się na PBCH nie jest tak łatwo.

EDIT: I się nie dostałeś. Jak ktoś piszę słowa typu:
wjeczorem
albo
ksierzyc
to nie ma szans. Poza tym wiele razy prosiłem, by nie wiązać swojej historii z postaciami z prawdziwego DB...
Aaaa już miało być tak pięknie ;D....nieźle nieźle...co raz lepsi :)...

Grount
Przeciętny wojownik

Post autor: Grount »

Przepraszam za problemy. Pospieszylem sie i nie sprawdzilem bledow. Niebawem napisze nowa historie lepsza, bez bledow i postaci z Dragon Balla. Postaram sie o zeby sprostala twoim oczekiwania ;]
Awatar użytkownika
Decharius
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Decharius »

Dobra, powtórzę post, bo tamten jest na końcu 1 Strony, więc Ronin może nie zauważyć.

Czy jeśli są miejsca w tej krainie, to czy mógłbym zostać przyjęty? Grałem na wielu PBF'ach i na jednym PBCH, więc potrafię wczuć się w postać. Zapoznałem się z wszystkimi zasadami, więc nie sądzę, bym miał jakieś problemy w grze. Nie popełniam błędów ortograficznych ;D
Ronin
Guru

Post autor: Ronin »

Pomyślimy... narazie jakoś żyje jeszcze światem bez pbch i nie mogę się zebrać do powrotu. Tak więc sesji jutro na pewno nie zrobię
"Człowiek, to brzmi tak dumnie" A tu biją cię w mordę i mówią żeś sukinsyn
Kyra
SSJ 4+

Ronin pisze:Pomyślimy... narazie jakoś żyje jeszcze światem bez pbch i nie mogę się zebrać do powrotu. Tak więc sesji jutro na pewno nie zrobię
Oczywiscie jak Kubi sie nie uprze na nio hehe tak jak przedtem Xd
Obrazek
Awatar użytkownika
KUBISCYT
Oozaru

Post autor: KUBISCYT »

Już się uparłem ale wiesz z Roninem nie wygram :grin:

[ Dodano: Pon Sty 05, 2009 6:38 pm ]
To jak Ronin? W niedziele nie zrobiłeś sesji, ale wcześniej pisałeś że od tego tygodnia zaczną się sesje. Więc jak? Może jutro? Wtorek godz. 20? Odp. Jak najszybciej :razz:
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

TomSon - Pisz Na GG Kiedy Będzie sesjum,tylko prosiłbym nie w piątek bo wybieram się na balety do Prota ;] a Ty z pewnością też będziesz miał co i z kim robić ;)

Kyra
SSJ 4+

No to TomSon (sorka Bresh Xd) Kiedy Next Sesja?
Obrazek
Awatar użytkownika
BreshneV
USSJ
Kontakt:

A Ty już na planecie :D ?? Ciekawie :) będę miał na kogo polować :]...

Ronin
Guru

Post autor: Ronin »

A więc sytuacja na planecie wygląda następująco:
Grupa I(Mastahy) Sesje w (to się ustali)
-Bresh
-
-
-
Grupa II(główny trzon krainy) Sesje w niedziele o 20, lub wtorek o 20(ew. chęci zmian podawać na gg)
-Kubi
-WireX
-Kyra
-
Grupa III(młodzi) Sesje aktualnie w soboty o 20(ew. chęci zmiany zgłaszać na gg)
-Amidamaru
-Kirin
-
-

Jeśli ktoś chce się dołączyć do krainy to prosiłbym wpaść na sesje do odpowiedniej grupy ;]. Sesje zaczynam od next tygodnia jednak, spowodowane jest to tym, że w piątek mam próbną maturę, w sobotę 100dniówke, a w niedziele... no nie żartujcie panowie xD po 100dniówce to nie wiem co wy zemnie wyciągniecie ;>.
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 8:03 pm przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ