MarSara
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
A co Cię to interesuje czy przychodzi czy nie xD ?? ja wiem,że to jest kobieta i że byście chcieli to wykorzystać ale macie pecha bo gra facetem ^^"...
"Wojna To Śmierć Młodych I Gadanie Starych" - Odyseusz, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
"O to Hektor, głupiec,który myślał,że zabił Achillesa..." - Achilles, Wojna Trojańska
Witam...Jestem nowym graczem w pbch, nie mam jeszcze konta ale niebawem bedzie zrobione...;p Wiem co i jak wiec nie bedzie ze mna zadnych problemow. Przeczytalem chyba wszystko na ten temat i widzialem kilka sesji...Chcialbym sie dowiedziec czy sa miejsca w tej krainie i jezeli sa to chcialbym prosic Ronina o rozwazenie mojej propozycji
Najpierw zobacz czy jesteś na liście graczy, a dopiero potem pytaj o miejsce. Dostać się na PBCH nie jest tak łatwo.
EDIT: I się nie dostałeś. Jak ktoś piszę słowa typu:
EDIT: I się nie dostałeś. Jak ktoś piszę słowa typu:
albowjeczorem
to nie ma szans. Poza tym wiele razy prosiłem, by nie wiązać swojej historii z postaciami z prawdziwego DB...ksierzyc
Aaaa już miało być tak pięknie ;D....nieźle nieźle...co raz lepsiArti pisze:Najpierw zobacz czy jesteś na liście graczy, a dopiero potem pytaj o miejsce. Dostać się na PBCH nie jest tak łatwo.
EDIT: I się nie dostałeś. Jak ktoś piszę słowa typu:albowjeczoremto nie ma szans. Poza tym wiele razy prosiłem, by nie wiązać swojej historii z postaciami z prawdziwego DB...ksierzyc
Dobra, powtórzę post, bo tamten jest na końcu 1 Strony, więc Ronin może nie zauważyć.
Czy jeśli są miejsca w tej krainie, to czy mógłbym zostać przyjęty? Grałem na wielu PBF'ach i na jednym PBCH, więc potrafię wczuć się w postać. Zapoznałem się z wszystkimi zasadami, więc nie sądzę, bym miał jakieś problemy w grze. Nie popełniam błędów ortograficznych ;D
Czy jeśli są miejsca w tej krainie, to czy mógłbym zostać przyjęty? Grałem na wielu PBF'ach i na jednym PBCH, więc potrafię wczuć się w postać. Zapoznałem się z wszystkimi zasadami, więc nie sądzę, bym miał jakieś problemy w grze. Nie popełniam błędów ortograficznych ;D
TomSon - Pisz Na GG Kiedy Będzie sesjum,tylko prosiłbym nie w piątek bo wybieram się na balety do Prota ;] a Ty z pewnością też będziesz miał co i z kim robić 
A więc sytuacja na planecie wygląda następująco:
Grupa I(Mastahy) Sesje w (to się ustali)
-Bresh
-
-
-
Grupa II(główny trzon krainy) Sesje w niedziele o 20, lub wtorek o 20(ew. chęci zmian podawać na gg)
-Kubi
-WireX
-Kyra
-
Grupa III(młodzi) Sesje aktualnie w soboty o 20(ew. chęci zmiany zgłaszać na gg)
-Amidamaru
-Kirin
-
-
Jeśli ktoś chce się dołączyć do krainy to prosiłbym wpaść na sesje do odpowiedniej grupy ;]. Sesje zaczynam od next tygodnia jednak, spowodowane jest to tym, że w piątek mam próbną maturę, w sobotę 100dniówke, a w niedziele... no nie żartujcie panowie xD po 100dniówce to nie wiem co wy zemnie wyciągniecie ;>.
Grupa I(Mastahy) Sesje w (to się ustali)
-Bresh
-
-
-
Grupa II(główny trzon krainy) Sesje w niedziele o 20, lub wtorek o 20(ew. chęci zmian podawać na gg)
-Kubi
-WireX
-Kyra
-
Grupa III(młodzi) Sesje aktualnie w soboty o 20(ew. chęci zmiany zgłaszać na gg)
-Amidamaru
-Kirin
-
-
Jeśli ktoś chce się dołączyć do krainy to prosiłbym wpaść na sesje do odpowiedniej grupy ;]. Sesje zaczynam od next tygodnia jednak, spowodowane jest to tym, że w piątek mam próbną maturę, w sobotę 100dniówke, a w niedziele... no nie żartujcie panowie xD po 100dniówce to nie wiem co wy zemnie wyciągniecie ;>.
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 8:03 pm przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.